|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Styczniowe spotkanie w Małopolsce. |
Autor |
Wiadomość |
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 30-01-2008, 21:38 Styczniowe spotkanie w Małopolsce.
|
|
|
Ostatnio udało się zorganizować małe spotkanko w Pięknym grodzie Kraka.
Choć wg. zgłoszeń miało być 9 autek, pojawiło się 7.
5 Pieknych Tipaczy oraz 2 Śliczne Tempry
Po szybkim przywitanku znanych i nieznanych jeszcze osób zaczeło się jak zwykle ogłądanie i rozmowa o autkach.
I tak przez 1,5 godziny. Obecni na spocie goście ( tzn. osoby mniej zainteresowane naszymi autkami ) troszkę się nudzili. Choć dzięki przyjaciułce kolegi Kajlon-a mamy zdjątka ( jedyna miala aparat ). maro.marek miał przetestowany chyba wszystkie możliwe konfiguracje świateł przes swoją pocieche
Ogółnie spocik był udany,
tu są fotki ze spotkania, i już planuje następne |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
Kajlon
Pomógł: 39 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1421 Skąd: Trzebinia
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 31-01-2008, 16:18
|
|
|
Jakby nie było oraz jakby na to nie patrzeć to muszę stwierdzić stanowczo, że spocik mi sie podobał mojej kobiecince tez ::P
Jako, że byłem na takim spotkaniu 1 raz to z początku trochę nieswojo ale później było elegancko obejrzało sie parę ładnych i zadbanych sprzętów nie to co moja ruina hehe ::P ::P ogólnie wporzo i czekam z niecierpliwością na następny spot ;]
Pozdro |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|