|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
OBCY LUDZIE na mojej ziemi ;P |
Autor |
Wiadomość |
Danio
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 237 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 08-10-2011, 10:54 OBCY LUDZIE na mojej ziemi ;P
|
|
|
Więc tak, pewnego razu jadąc Alfą na myjnie zobaczyłem jakieś dziwne auto w mojej okolicy Mianowicie cos takiego
Pomyślałem ze nie może to byc Rydzyk:d Co sie okazało był to sam Miszko z Marta i szukali hacjendy dla jej brata
oczywiscie pogadane, chwila czasu spedzona razem itp itd dziekuje że specjalnie mnie odwiedziliscie ale nie trzeba bylo |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
p_r_z_e_m_k_o
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 355 Skąd: Kościan
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 08-10-2011, 14:27
|
|
|
Ohoho to orgaznizujecie zloty bez poinformowania klubu nono |
_________________ Tipo 1,9 Tds - Mariana
AR 155 2.0 8v TS / AR GT 1.9 JTDm |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 08-10-2011, 15:22
|
|
|
A to był totalny przypadek. Wychodziliśmy z tej posesji, mieliśmy się ładować do auta. Nagle mignęła mi Alfa i po chwili ostre hamowanie plus wsteczny Patrzę, a to Danio Dosłownie 5 sekund później i byśmy nie wpadli na siebie. A co się okazało, Danio mieszka dwa domy dalej od miejsca, gdzie byliśmy
Jeszcze nie wiem kiedy, ale będziemy tam może pod koniec miesiąca. To trzeba się ugadać
PS Widzę fotki udało się zgrać |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|