|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Lusterko lewe manualne TIPO - jaki zamiennik ? |
Autor |
Wiadomość |
rudaslaska7
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 168 Skąd: Ruda Slaska
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 20-10-2009, 10:51 Lusterko lewe manualne TIPO - jaki zamiennik ?
|
|
|
Witam wszystkich
wczoraj u mnie w miescie zaparkowalemna chodniku ( jak wszyscy bo miejsca brak ) nie bylo mnie 20 minut.przychodze ,wchodze do auta i chce wyjechac patrze w lewe lusterko a one "klapnięte" no to nic szyba w dół i poprawiam patrze mam lustro w kawałkach. jakis gnojek przechodzil/przejezdzal i mi uwalił.
teraz pytanie czy pasuje szkło(wkład) z jakiegos innego autka do TIPO ? bo niestety wszedzie gdzie sprawdzam to wkładu brak (pracuje w sklepie motoryzacyjnym i pytalem juz u kilku dostawcow jednak sa dostepne niestety cale kpl.) bardziej zalezy mi na samym wkładzie.
pozdro |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 20-10-2009, 11:39
|
|
|
http://www.allegro.pl/ite...a_lusterko.html
ale szczerze mówiąc już bardziej się całą używkę ze szrotu opłaca |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
rudaslaska7
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 168 Skąd: Ruda Slaska
|
Wysłany: 20-10-2009, 12:04
|
|
|
szukałem po allegro ale potrzebuje to "na wczoraj" i odbior osobisty i najlepiej nowe bo co tam 15zl to jest nic po co kombinowac .
dlatego pytam o zamienik to sobie poszukam z innego samochodu i byc moze bedzie dostepne i bedzie pasowac bo autko ciagle w ruchu a podczas kontroli sie moze policja doczepic |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|