Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Bielsko-Biała Poszukuję bardzo dobrego lakiernika
Autor Wiadomość
Młody 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 27-07-2006, 17:59   Bielsko-Biała Poszukuję bardzo dobrego lakiernika

Jak w temacie. Cena jest mniej ważna ale bez przesady. Byłem u Matlaka i za spoiler na tylnią klapę do Fiata Pandy powiedział mi 300 zł. Zwariował. Z góry wielkie dzięki.

unknown 

Wysłany: 27-07-2006, 20:52   

cześć! dopiero teraz mogłem odpisać; jeden mój i ojca znajomy robi jaguary, astony, daimlere i inne auta co są w sztukach liczone :) ale zwykłe przyziemne też... lakiernik dobry... ale z cenami to trzeba pogadać;

druga opcja : mój ojciec jest lakiernikiem od chyba 20 lat więc cuda potrafi robić... musiałbyś się skontaktować to możemy pogadać, ew dałbym Ci ojca by uzgodnić szczególy co chcesz zrobić, jak, jakie materiały (czy masz swoją bazę kolor itp) za ile kiedy i jak z czasem jeśli w ogóle... z tym, że jeśli miałby Ci to ojciec zrobić tak na już za ugodowe pieniążki to obecnie nie w BB a kawałek w stronę kęt trzeba by podwieć detale czy podjechać autem... ale jest możliwość... 'profesjonalny' lakiernik co nie sp.. .roboty z 300-500 w obecnym okresie wakacyjnym u nas niestety liczy sobie... chore ale prawdziwe...

[ Dodano: 27-07-2006, 21:54 ]
a! poprzez m@il nie wiem kiedy byś mnie złapał, na forum to też chwilowo różnie (bo z czasem różnie), więc najszybciej i najpewniej SMS poślij mi na kom. albo i 2 SMSy...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Tipo-14000 

Wysłany: 27-07-2006, 23:25   

Jakby się dało , też bym prosił o cene pomalowania elementu , bo tak to się liczy ...

Pozdrawiam

unknown 

Wysłany: 28-07-2006, 21:58   

napiszcie co jak chcecie, ew na priv, ale pewniej jest SMSem czy jakoś przedzwonić (choć ostatnio komórka siada...); wysłać SMS może; to dam namiary na ojca i pogadajcie :) a póki teraz będzie miał chwilę to może coś komuś porobić... ale nadal trza by podwieźć detal czy podjechać do Kęt prawie (przed Kętami, zaraz przy kobiernicach) bo w mieście teraz nie lakieruje; w BB tylko znajomy lakieruje, ale on może się cenić :) bo też spec
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu