|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Bielsko-Biała Poszukuję bardzo dobrego lakiernika |
Autor |
Wiadomość |
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-07-2006, 17:59 Bielsko-Biała Poszukuję bardzo dobrego lakiernika
|
|
|
Jak w temacie. Cena jest mniej ważna ale bez przesady. Byłem u Matlaka i za spoiler na tylnią klapę do Fiata Pandy powiedział mi 300 zł. Zwariował. Z góry wielkie dzięki. |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 27-07-2006, 20:52
|
|
|
cześć! dopiero teraz mogłem odpisać; jeden mój i ojca znajomy robi jaguary, astony, daimlere i inne auta co są w sztukach liczone ale zwykłe przyziemne też... lakiernik dobry... ale z cenami to trzeba pogadać;
druga opcja : mój ojciec jest lakiernikiem od chyba 20 lat więc cuda potrafi robić... musiałbyś się skontaktować to możemy pogadać, ew dałbym Ci ojca by uzgodnić szczególy co chcesz zrobić, jak, jakie materiały (czy masz swoją bazę kolor itp) za ile kiedy i jak z czasem jeśli w ogóle... z tym, że jeśli miałby Ci to ojciec zrobić tak na już za ugodowe pieniążki to obecnie nie w BB a kawałek w stronę kęt trzeba by podwieć detale czy podjechać autem... ale jest możliwość... 'profesjonalny' lakiernik co nie sp.. .roboty z 300-500 w obecnym okresie wakacyjnym u nas niestety liczy sobie... chore ale prawdziwe...
[ Dodano: 27-07-2006, 21:54 ]
a! poprzez m@il nie wiem kiedy byś mnie złapał, na forum to też chwilowo różnie (bo z czasem różnie), więc najszybciej i najpewniej SMS poślij mi na kom. albo i 2 SMSy... |
|
|
Tipo-14000
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 197 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 27-07-2006, 23:25
|
|
|
Jakby się dało , też bym prosił o cene pomalowania elementu , bo tak to się liczy ...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 28-07-2006, 21:58
|
|
|
napiszcie co jak chcecie, ew na priv, ale pewniej jest SMSem czy jakoś przedzwonić (choć ostatnio komórka siada...); wysłać SMS może; to dam namiary na ojca i pogadajcie a póki teraz będzie miał chwilę to może coś komuś porobić... ale nadal trza by podwieźć detal czy podjechać do Kęt prawie (przed Kętami, zaraz przy kobiernicach) bo w mieście teraz nie lakieruje; w BB tylko znajomy lakieruje, ale on może się cenić bo też spec |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|