|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Szroty - Radom |
Autor |
Wiadomość |
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 19-08-2008, 17:40 Szroty - Radom
|
|
|
Mam pytanie do kolegów z radomia i okolic, gdzie znajdują się jakieś większe szroty, bo szukam kilku części, byłe w sklepie u kolegi siwego ale chyba zakmkną już sklep, byłem także na ulicy Kozienieckiej, tam stała tylko 1 tempra ale juz bez silnika i ogólnie w stanie beznadziejnym, a propos gdybyście szukali częsci do tipków to stało tam chyba z 5, byłem także na bielisze, ale maja tam tylko drzwi do tempry, czekam na info - dzięki |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 19-08-2008, 18:39
|
|
|
Bdm$ka:
ul. Garbarska - radom - zamłynie.
ul. Słowackiego - po lewej stronie jadąc od radomia, na janiszpolu
Kończyce Kolonia - jadąc od radomia w strone kielc, po prawej stronie za końcowym 5,
siwy nie zamknął sklepu tylko trzeba do niego na komórkę dzwonić |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
|
Wysłany: 19-08-2008, 20:33
|
|
|
akj3, tak też myślałem ze trzeba dzwonić, bo powiedział mi to poprzedni właściciel tempry-przyszły członek rodziny - kumpel siwego, ale dorwałem to co mi potrzebne a w zasadzie to dostałem od niego za free nawet z dowozem do domu , co do szrotu na słowackiego to byłem koleś za obudowę filtra krzykną 100 zł a na kozienieckiej 60 zł, tylko kazali sobie samemu szukać, tipków stało tam kilka, chyba z 5 i jedna tempra, na słowackiego to tylko fotele od tipka wyczaiłem |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 19-08-2008, 20:41
|
|
|
Bdm$ka na słowackiego mają kompletny zawias H&R, niebieskie sprężyny i jakieś amory do Tipka. Jak będą jeszcze w przyszlym tygodniu to biorę |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
Maniek_BL
witamy nowego
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 17-09-2010, 18:19
|
|
|
Poszukaj szrotów w necie np na oto czy CIACH (reklama) pelno tego jest ;] |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 18-09-2010, 01:13
|
|
|
Maniek_BL, polecam zwracać uwagę na daty postów. Jeśli ktoś prosił o radę ponad dwa lata temu to raczej do tego czasu już sobie poradził. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|