Wysłany: 16-06-2008, 17:46 A tak sie upala w skandynawi....
Jako że od wielu lat interesuje sie rajdami i sam amatorsko startuje w rożnego typu imprezach moto, wiele rzeczy w życiu widziałem, sam różne głupie numery odstawiłem autem ale Ci panowie mnie rozbroili, po prostu Skandynawowie nigdy zbyt normalni nie byli, tam gdzie my zdejmujemy nogę z gazu oni jeszcze mocniej gniotą w podłogę .....
Miłego oglądania
_________________ FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE - sprzedane ... pozostały miłe wspomnienia ...
ALFA ROMEO 156 3,0 V6 24V 231KM@288Nm <= a tą zbudowałem sobie sam ;]
ALFA ROMEO GT 3,2 V6 24V 248KM@302Nm - daily car żony, koszyk na zakupy
Najciekawsze jest to kto wymyslił te betony na końcu filmiku bo widac ze nie oni pierwsi tam polecieli.
hehehe szykana za wzniesieniem z betonów jest niezła. wcale sie nie dziwie ze pare załóg na niej wyladowalo, jak sie idzie pelnym ogniem to i o pilocie krzyczacym na fotelu obok sie zapomina i cisnie do konca na zywioł.
pzdr. Grzesiek
_________________ FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE - sprzedane ... pozostały miłe wspomnienia ...
ALFA ROMEO 156 3,0 V6 24V 231KM@288Nm <= a tą zbudowałem sobie sam ;]
ALFA ROMEO GT 3,2 V6 24V 248KM@302Nm - daily car żony, koszyk na zakupy
Jak Skandynawowie mogą być normalni jak w Finlandii mają serie rajdów w których startuje się bez pilotów !!!
I nie ma się co dziwić, że z niewielkim wyjątkami w rajdach rządzą Finowie
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
_________________ był /F/I/A/T/ Tempra95' gleba -65mm grubo ;] niunia
był Ford Focus 1,6zetec
jest Foczka Focus 05' lekki chip w trakcie strojenia[True1 Liptowóz]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.