|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Czy linka od prędkościomierza z uno podejdzie do Tipo? |
Autor |
Wiadomość |
yeah90
Wiek: 34 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 103 Skąd: Nowy Duninów
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 25-08-2010, 22:21 Czy linka od prędkościomierza z uno podejdzie do Tipo?
|
|
|
Witam tak jak w temacie prędkościomierz mi ostatnio wariował aż w końcu padł. to wina linki i pytanie czy taka z uno 1,0 bedzie pasować do Tipo 1,4???
Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. |
_________________ /F/I/A/T/ Tipo 1.4 cat i.e rocznik `89 - PEREŁKA
"Życie młodego kierowcy to wieczna rezerwa..." |
|
|
|
|
adamek25
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-09-2010, 22:59
|
|
|
najlepiej spytać w sklepie z częściami |
|
|
|
|
Sucre79
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 18-09-2010, 12:08
|
|
|
adamek25 napisał/a: | najlepiej spytać w sklepie z częściami |
I tu się grubo mylisz.
Oni opierają się na katalogach i jeśli w katalogu nie określono że linka Tipo i Uno to taka sama część to powiedzą że to coś innego chyba że mają na stanie takie dwie to porównają na miejscu.
U mnie w Scorupie katalogowo nie ma filtra kabinowego chociaż mam klimę ale pasuje idealnie od nowszego modelu Scorpio i gdybym nie poczytał na forum Scorpio to bym tego nie wiedział bo w kilku sklepach motoryzacyjnych twierdzili że nie ma do mojego modelu.
Popieram pytanie na forum i może ktoś próbował lub ma okazje sprawdzić to na pewno pomoże. |
_________________ Mój Chomik GSM
|
|
|
|
|
yeah90
Wiek: 34 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 103 Skąd: Nowy Duninów
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-09-2010, 18:17
|
|
|
Witam ponownie. Ja sprawdziłem to na własnej skórze i mogę powiedzieć,że śmiało PASUJE w dodatku przekładałem zegary z obritkiem w których to mocowanie linki jest barzdziej z boku, ale mimo to da się ją podłączyć tylko pod kolumną kierownicy radzę przyłożyć ją bardziej z boku aby starczała do prędkościomierza. Pozdrawiam |
_________________ /F/I/A/T/ Tipo 1.4 cat i.e rocznik `89 - PEREŁKA
"Życie młodego kierowcy to wieczna rezerwa..." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|