Domki na V zlot! Rezerwacje! |
Autor |
Wiadomość |
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 26-02-2007, 14:11 Domki na V zlot! Rezerwacje!
|
|
|
Witam,
Temat o zlocie jest tutaj.
Zlot odbędzie się w dniach 3-5 maja (czwartek - sobota).
ManiekPIM zarezerował wstępnie 46 miejsc w domkach.
Oto oferta oraz zdjęcia domków.
http://www.wing-pol.pl/oferta.htm
Pokoje są 1-2-3-4-5 osobowe.
Cena noclegu to 25zł od osoby (utargował z 30zł).
Wyżywienie 10zł od osoby za dzień.
W cele rezerwacji należy:
przelać 10% kwoty czyli od osoby 2,5zł, jeżeli z wyżywieniem to 3,5zł
Np. deklarujemy, że jedziemy w 3 osoby i bierzemy wyżywienie czyli 3x 3,5zł = 10,5zł
Mnożymy to razy ilośc noclegów np. zostajemy na cały zlot tj. 2 noce to mamy 2x 10,5zł = 21zł
Kwotę należy przelać na konto Zdrówka to znaczy:
Kod: |
INTELIGO 50102055581111130477400055
Tomasz Zdrowowicz
ws. Bagniewo 22
66-535 Gościm
|
W tytule wpłaty należy podać:
Kod: |
TTT zlot, nick osoby wpłacającej, ilość osób
|
Czyli np.
Wpłacać należy jak najszybciej, kto pierwszy ten lepszy!
Jeżeli ktoś chce przebywać w inym terminie niż 3-5 maj to proszę o dopisanie tej informacji w poście! (np. przyjechać szybciej, zostać dłużej).
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 26-02-2007, 16:08
|
|
|
Dobra dwa pytanka tylko żeby nie było, że jakiś malkontent jestem, tylko pytam.
- czy te domki jak wezmę dwójkę to są z łazienkami jak na zdjęciu, czy też do kibelka będę zasuwał przez las
- czy ktoś zostaje do niedzieli bo ja będę pracował w piątek, więc ewentualnie dojechałbym dopiero w piątek wieczorem. Nie opłaca mi się jechać na jedną noc |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 26-02-2007, 17:36
|
|
|
Nie wiem jak ze mną będzie. Wątpię, bym wytrzymał dwie noce (znaczy zależy jak będzie z czasem ).
Poza tym kurde za nocleg będzie ok. 50-80 zł, a za zupę ok. 500... |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 26-02-2007, 18:22
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | Poza tym kurde za nocleg będzie ok. 50-80 zł, a za zupę ok. 500... |
Nie marudź
Odpuścisz sobie jeden KJS a za to zintegrujesz się z bracią Klubową... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 26-02-2007, 21:59
|
|
|
Emf dobre pytanie zadal:-) ja sie podczepiam!!!
Emf napisał/a: | Czy te domki jak wezmę dwójkę to są z łazienkami jak na zdjęciu, czy też do kibelka będę zasuwał przez las |
Rozumiem ze miszko napisał/a: | Wyżywienie 10zł od osoby za dzień | to jest tylko sniadanie czy cos wiecej?
Tyle moich pytan czekam na odpowiedzi :-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
RobertWroc
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 516 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 27-02-2007, 11:26
|
|
|
no to i ja sie dołożę z pytaiami bo mam dość ważne dla mnie.
Czy jadąc z dziećmi w wiku 7 i 10 lat mogę liczyć na jakieś znizki lub np biorę dwójkę i z dziećmi sobie przekimam to jak to wygląda?
I kolejne ważne-czy mogę zabrać psa? |
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
Jest Alfa Romeo 156 1.8TS |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 27-02-2007, 11:29
|
|
|
Jaca nie marudź!
Wpadnij Kappą to obejrzę
Co do lazienek. To są maksymalnie na 2 pokoje jedna lazienka lub lazienka jest na pokój. Wszystko zależy od domku.
Do wyżywienia wchodzi śniadanie, ale obok jest stołówka więć można się dogadać.
Możemy zamiast śniadania dogadać się, że chcemy obiad, ale wiadomo, że popołudniami będziemy i tak głównie poza ośrodkiem, więc nie wiem czy warto coś zmieniać.
** Dodano: 27-02-2007, 11:31 **
RobertWroc, psa można. Tylko jakieo masz? Bo z wilczurem czy jeszcze większym może być problem
Co do dzieciaków, to chwilowo mamy urwany kontakt z Panią która prowadzi ten ośrodek, bo jest na szkoleniu. Ale z tego co ManiekPIM mówi, ta Pani jest bardzo komunikatywna więć napewno da się coś "zrobić". Jak będzie nas większa grupka to dzieciaki napewno się wciśnie za darmo
** Dodano: 27-02-2007, 11:33 **
Emf, a urlopu na piątek nie dasz rady wziąść? |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
|
|
|
|
RobertWroc
|
Wysłany: 27-02-2007, 11:36
|
|
|
No właśnie piesio to owczarek niemiecki długowłosy o masie ponadpięćdziesięciokilogramowej co pomimo bardzo przyjacielskiego nastawienia do świata sprawia kłopot w znaleziniu opieki nad nim.
I baaardzo ważne pytanie Miszko bierzesz "części do BMW i wycieraczki do Peugeota"? bo nie wiem czy brać zone?
A poniewaz w maju mam jeszcze komunię syna to z kasą muszę sie liczyć-księżulko juz zaczął dioić na poczet maja.A to dopiero rozgrzewka. |
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 27-02-2007, 11:44
|
|
|
RobertWroc, koło 10 marca będziemy wiedzieli więciej. Może być problem z tym psem, ale wydaje mi się że powinno być ok. Jakoś powinno się ją ugadać.
Co do części od BMW to nie ma nic. Nawet babka z foto poszła |
|
|
|
|
RobertWroc
|
Wysłany: 27-02-2007, 12:34
|
|
|
cytat ze strony ośrodka: "mile widziane zwierzęta domowe." więc chyba nie będzie problemu.
Tak więc zgłaszam sie czyli 4 osoby-dzieciaki,żona i ja no i piesio.
Jezeli chodzi o rezerwację i tu nie wiem jak to zrobić.Bo jak zarezerwuję 4 miejsca a dzieciaki przygarnę sobie do łóżka to zajmę 2 puste miejsca które mogą przydać ssię komuś innemu.
A jaqk tylko dwa to potem moze wyjść że dzieci będą miały pokój a ja w samochodzie.
A w maju noce bywają zimne.
Ale czy ktoś planuje wogóle spać w nocy?
Miszko no poszła jak jej zabawki spredałeś.Trudno biorę żonę.
a zresztą to w sumie tylko 5 zł więcej więc najwyżej komuś oddam rezerwację za piwko.
WIEC BIORĘ 4 MIEJSCA.
Wpłacę w piątek więc jak by było wiadomo coś o tym jak rozliczane będą dzieci to proszę o info.
Qrcze ale jestem zakrecony-przecież nawet jezeli dostanę 99,99% zniżki na dzieci i tak musze zarezerwować im miejsce.
Tylko nie wiem czy brać domek 4 osobowy czy dwu?
Chmm...no i wypadało by odrazu składke zapłacić...Wreszcie zapłacić.
22lutego minął rok jak jestem z Wami.
I jeszcze sugestia,propozycja organizacyjna.Myśle żwe warto by było zdecydować się czy bierzemy śniadanie czy też nie.Ponieważ jezeli powstanie sytuacja że częśc weżmie,a częśc nie nastąpi pewna dezintegracja poranna.jedni będa gotowi do wyjścia zabawy,drudzy beda dopiero zaczynać inni kończyć śniadanie.No i powiedzmy szczerze sztuczny podział na tych co mają śniadanie i tych co mają bułki w chlebaku. |
|
|
|
|
|
MarcinWrocław
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 27-02-2007, 18:32
|
|
|
I to mi się podoba. Rezerwuję jak najbardziej domek 2 - osobowy najchętniej z łazienką a co do wyżywienia to sami sobie poradzimy. Ale i tak najlepiej będzie porozumieć się ze Zdrówkiem co za chwilę uczynię.. A powiedzcie mi - a jak z ewentualnymi dodatkowymi osobami gdyby coś wyszło np. 31 kwietnia..?? Czy jest możliwość "doczepienia" jeszcze kilku ludzi?? |
_________________ była.... Temperówka, 92 1.6
była.... Vectra A '95 1.6 + LPG
była Vectra X18XE - nareszcie z klimą!!
C5 FL 2,0 HDI Break Exclusive |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 28-02-2007, 13:00
|
|
|
MarcinWrocław, tak ten limit 46 miejsc jest wstępnie zarezerwowany na ośrodek. Jeżeli będzie nas więciej jest możliwość szybkiego zorganizowania dodatkowych. W okolicy tego ośrodka są również inne. Więć nawet jak by brakowało to można wziąść miejsca w innych. To coś jak w Skorzęcinie, że jak trzeba było to wszyscy spotykali się w ustalonym miejscu.
Pamiętajcie!!! Rezerwacja domków odbywa się poprzez przesłanie 10% całej końcowej sumy na konto Zdrówka. Czyli jeżeli jedziemy na 2 noce i bierzemy śniadanie to wyjdzie 3,5zł od osoby za dzień x ilość osób x ilość dób
Czyli jak jadą 3 osoby i zostają na 2 noce i biorą pakiet z wyżywieniem to wychodzi 3,5zł x 3 x 2 = 21zł
RobertWroc napisał/a: | I jeszcze sugestia,propozycja organizacyjna.Myśle żwe warto by było zdecydować się czy bierzemy śniadanie czy też nie. |
W sumie dobry pomysł. Wydaje mi się, że od rana i tak dużej części osób może nie chcieć się robić śniadania a dodatkowo to będzie szwedzki stół więć każdy będzie mógł znaleść coś co lubi (albo skomponować).
Z drugiej strony cześć osób przyjeżdża np. na 1 dzień lub zostaje w innym terminie.
Więć ten pakiet śniadaniowy obowiązywałby tylko w dniach zlotu.
Więć lepiej może oferować 2 wariany miejsc, a poprostu na zlocie dogadamy się, że śniadanie chcemy np. o godzinie 10:00, a zbiórka zlotu będzie o 11:00. |
|
|
|
|
YaSIu
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 154 Skąd: Świdnica
|
Wysłany: 01-03-2007, 14:15
|
|
|
Ja również rezerwuję domek 2 - osobowy najchętniej z łazienką a co do żarcia to sami damy radę. To mój pierwszy zlocik z okazji uczestnictwa w TTT |
_________________ Był Mercury Cougar V6 3.8 --- jest Tipo 1.6 LPG 835C1000 już ponad 270kkm. |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 04-03-2007, 17:56
|
|
|
I ja zaklepuje domek dwu-osobowy bez wyżywienia.Trzeba być twardy
EDIT:plus łazienka |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
|
rob
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 487 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 05-03-2007, 21:54
|
|
|
a dla mnie pokoj jedynka z lazienka (+korytko) |
_________________ Fiat Ducato 2.3 JTD
Mazda MX3 1.6 16v |
|
|
|
|
popekpl666
Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Gru 2006 Posty: 46 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-03-2007, 10:13
|
|
|
Ja też jade! choćbym miał sie zwolnić z pracy to jade pewnie bedzie z 5 osób i moze mojego starego namówie, i wtedy na dwa TIPKI bede sie opłacał jak najszybciej myśle ze do przyszłego tygodnia sie opłace POZDRAWIAM WSZYSTKI CH |
_________________ Remonty autka się zaczynają więc bedzie co dodać do forum |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 07-03-2007, 18:57
|
|
|
ja póki co pojęcia nie mam co i jak, nowa praca i czasem nagle wyjazdy nawet parodniowe, z urlopem ciężko bo na wakacje trza go ubierać, finansowo dopiero powoli nadrabiam zaległości (ale jeszcze nie na prostą całkiem).. jak tylko się da, a postaram się to choćby to miałby być tylko jeden dzień to wpadnę, choćby i spać w temperówce (spałem nieraz, spoko, wcale nie zimno i wygodnie a w razie czego tak nagle znikąd na miejscu domek/pokoik też oczywiście bez rezerwacji można? chyba nie przewidują takiego przepełnienia? |
|
|
MupiK
|
Wysłany: 07-03-2007, 21:44
|
|
|
Unk no ja mam nadzieje ze sie pojawisz:D Potrzebuje pare elementow z T a twoja jak do tej pory to najladniejsza jaka widzialem ;-) wiec przyjedz na jedna nocke chociaz prosze prosze prosze:D |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 07-03-2007, 22:12
|
|
|
no aktualnie pewnie nie najładniejsza jak mi $%&$%*%*^ bachory pod robotą wyleciały jakieś i trza było odbić.. po tryśnięciu i podklepaniu i dawno odkładanym porządkowaniu, wcześńiej lepiej nie pokazywać... a! nie widziałeś pod maską tam oczywiście standardowo - ładnie zakonserwowane w oleju itp... |
|
|
porczek
|
Wysłany: 09-03-2007, 22:24
|
|
|
Dla mnie domek 4 osobowy z łazieneczką Bez wyżywienia. Zostajemy na cały zlot |
_________________ Było Tipo 1.6 i.e. 835C1.000
Jest Focus 1.8 TDdi |
|
|
|
|
RobertWroc
|
Wysłany: 09-03-2007, 23:03
|
|
|
ok więc mamy 09.03 czyli ponawiam moje pytanie-czy juz wiadomo czy mogę zabrać piesia?
Coprawda na stronie ośrodka napisali ze niby zwierządka domowe mile wiidziane ale...Właśnie jest małe ale piesio ma swój rozmioar i wagę i nie wiem czy to sie jeszcze kwalifikuje do zwierzat domowych.
Proszę o szybką odpowiedź bo jeszcze mi domków zabraknie.
A i jak z dziećmi?Nie to zebym był upierdliwy ale muszę naszykować troszkę kaski na ten wypad a nie ukrywam ze zaczyna mi śie mały maratonik wydatków święta,,potem zaraz w maju zlot a za tydzień komunia syna,potem zaraz wkacje,obóz sportowy,a życie również sie toczy.Zresztą to chyba nie tylko mój problem. |
|
|
|
|
MupiK
|
Wysłany: 11-03-2007, 22:36
|
|
|
Dobra no to i ja kur.... oczywiscie musialem sie troche spoznic mam nadziej ze bede mial gdzie spac bo moja lepsza polowka mnie inaczej
A wiec
Ja również rezerwuję domek 2 - osobowy najchętniej z łazienką a co do żarcia to sami damy radę. a co:D
Wplacilem 10zł
2,5 zł x 2 osoby x 2 dni czyli zostaje na caly zlocik :/
Acha bede chyba prosto z nad morza jechal wiec temperka niezle dostanie km |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
|
Wysłany: 12-03-2007, 16:57
|
|
|
Ja na chwilę obecną nic nie rezerwuję.
Na pewno przyjadę i raczej bez rodziny ale prawdopodobnie nie na cały czas tylko na dzień lub dwa. Wszystko zależy od rozwoju sytuacji (private) więc obecnie nie dam odpowiedzi na 100% Tak czy inaczej będę.
Jeśli przyjadę i znajdzie się jakiś nocleg - OK. Jeśli nie to też sobie poradzę... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 12-03-2007, 17:49
|
|
|
Ja zaraz przeleję sumkę za siebie! Zachęcam wszystkich! Termin wpłaty, powiedzmy jest caly czas otwarty.
** Dodano: 13-03-2007, 12:27 **
RobertWroc, co do psa to jak jest "ugodowy" i nie będzie zagryzał wszystkich dookoła to spokojnie możesz brać. A co do dzieciaków, to przelej jak za 4 osoby kaskę, później policzy się to jako 2 osoby, czyli później będziesz miał mniej do zapłacenia. A dzieciaki raczej na pewno się wciśnie. Firma Motywacja najmuje często u tej babki domki, więc na pewno się dogadamy. Dzisiaj Maniek jeszcze będzie z nią rozmawiał. |
|
|
|
|
RobertWroc
|
Wysłany: 14-03-2007, 16:23
|
|
|
Dzięki.Wiem na czym stoję więc wpłaam kasę i JADE. |
|
|
|
|
|