|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Przeróbka Zderzaków |
Autor |
Wiadomość |
cains
witamy nowego
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 03-03-2006, 15:28 Przeróbka Zderzaków
|
|
|
Witam. Co sądzicie o przerobieniu seryjnych zderzaków w Tipo tak aby wyglądały jak jeden zderzak?? Dokładnie chodzi mi o coś takiego: http://pmail.pl/~mos/ |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
cains
witamy nowego
|
Wysłany: 03-03-2006, 16:09
|
|
|
Napisałem ten post bo zastanawiam się czy przerobić zderzaki czy tylko pomalować w jednym kolorze. Raku sam to robisz czy w jakiś zakładzie ci to wykonają ?? Ile cię taka przyjemność wyniesie ?? |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 03-03-2006, 16:18
|
|
|
Sam nie przerabiam... Zlecam to gościom od klejenia/spawania zderzaków. Rozmawiałem z nimi ładny czas temu i pamiętam że powiedzieli że da się zrobić (chce jeszcze wnęke na rejestracje w zderzak wsadzić) ale ceny nie pamiętam jaką powiedzieli. Narazie mi się nie śpieszy bo auto stoi rozebrane w warsztacie i 'robi się' blacharka. Ale będe robił... |
_________________ klik, klik
*TempRa 2.0 8v dłubane N/A ---> 3.0 v6 w trakcie
*Tipo 2.0 16v ---> 1.6 8v HF Turbo, 200KM+ |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 03-03-2006, 17:44
|
|
|
taki jak w pomarończowym to jeszcze może byc,ale ten czerwony to juz taki dziwny,osobiście nie jestem zwolennikiem przerabiania zderzaków,robienia z nich odważników itp trzoda... |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-03-2006, 21:54
|
|
|
hmm... w zasadzie nawet OK, byle nie przesadzić rzeczywiście w stronę za dużego kloca z przodu bo wtedy jak zderzak większy od autka wiele to wygląda lipnie...
no i pomyśl też o typowo polskich drogach, może i zimie jak teraz jeszcze jest - jak zrobić by go nie zgubić albo nie stać się właścicielem tylko letniego auta
znajomy ma przedobrzoną dokładkę w innym aucie - za duża wygląda wiejsko, poza tym przez uszczerbienia jeszcze gorzej a poza tym - mało gdzie może tym autem jechać by nie urwać zderzaka a w zimie wqr...y jeździł czym innym do pracy |
|
|
cains
witamy nowego
|
Wysłany: 03-03-2006, 22:07
|
|
|
Nie no masz racje przy takim stanie dróg jaki jest w Polsce to szkoda pakować kase w zbytnie obniżanie samochodu bo może się okazać ze szybko sie coś zgubi po drodze. Tak jak ten pomarańczowy tipek to myśle że sobie sprawie zderzak. Nie jest obnizony, a tylko wygładzony. Ale jeszcze sie zastanowie. Thx |
|
|
|
|
tuningowo.com
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 22-03-2006, 22:47
|
|
|
Zrob samemu wystarczy dokładka trochę rzywicy i czasu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|