|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
kostka z wtyczkami o_O |
Autor |
Wiadomość |
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 09-05-2009, 16:20 kostka z wtyczkami o_O
|
|
|
witam znalazłem pod maską ciekawą partyzantkę, dziwne że wczęśniej tego nie zauwarzyłem, nie wiem co to jest ale na bank istotne bo jak jedną wypiąłem to mi nie chciał Tipol odpalić. Tak to wygląda:
a umiejscowione jest to tu:
nie wiecie może w co powinno być wpięte te wtyczki? bo na pewno nie w tą kostkę... |
|
|
|
|
GrzesiekK.
Pomógł: 43 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Paź 2006 Posty: 1290 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 09-05-2009, 16:23
|
|
|
Świstak, masz lpg w aucie?? Jesli tak to jest odciecie wtrysku pb przy pracy na lpg. |
_________________ FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE - sprzedane ... pozostały miłe wspomnienia ...
ALFA ROMEO 156 3,0 V6 24V 231KM@288Nm <= a tą zbudowałem sobie sam ;]
ALFA ROMEO GT 3,2 V6 24V 248KM@302Nm - daily car żony, koszyk na zakupy |
|
|
|
|
maciek_wk
Pomógł: 9 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 568 Skąd: Chorzów/Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-05-2009, 16:23
|
|
|
masz autko z wtryskiem, czyli może to być jakiś zdublowany przekaźnik pompy albo cuś w tym stylu |
_________________ jest...BRAVO 1.6 jtd Dynamic ...mojej kobiety
jakieś służbowe toczydło Renault Megane Grand Tour 1.5 dci |
|
|
|
|
Świstak
|
Wysłany: 09-05-2009, 16:29
|
|
|
GrzesiekK., mam lpg niestety a silniczek to 1.4i.e, a czy to odcięcie można zastąpić jakimś prawidłowym odcięciem? takim oryginalnym? bo nie sądzę żeby firma która zakłądała gaz taką manianę odwaliła. auto pracuje mi dziwnie na lpg, raz są wolne obroty ale latają raz mi gaśnie na wolnych...
czy takie urządzenie można dokupić i jesli tak to ile to kosztuje ?? |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 09-05-2009, 16:38
|
|
|
masz silnik na jednopunkcie i ten przekaźnik odcina Ci wtrysk przy przełączaniu na gaz. Założyła to firma która zakladała Ci gaz do samochodu. Można dokupić emulator do jednopunkta ale po co? U Ciebie nie ma takiej potrzeby. Przekaźnik spełnia swoje zadanie bardzo dobrze. |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
Świstak
|
Wysłany: 09-05-2009, 16:58
|
|
|
akj3, firma która zakładała mi LPG to Greg-Mar... tylko nie w radomiu tylko chyba gdzieś w iłży choćby z tego powodu chciałbym mieć ten emulator żeby wszystko było jak nalerzy bo nie wiem ile jeszcze takich wynalazków znajdę przy tym aucie ale masz rację puki co działa jak trzeba więc nie ruszam, kiedyś z nadmiaru gotówki na bank tym się zajmę. ale dzięki za pomoc
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|