|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
o co chodzi ? :| |
Autor |
Wiadomość |
gary
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 15-02-2006, 12:07 o co chodzi ? :|
|
|
|
Siema.
Mam automatyczne logowanie tzn. jak tylko wchodze na forum to jestem zalogowany wchodze przed chwila a tu komunikat [Twoje konto zostalo usuniete bo cos tam mialem 1000 nieprzeczytanych na forum wiadomosci a jakies 834 czegos tam i ze przez 3 dni nie pisalem] no kurde ... bez przesady prosze... troche pisalem na tym forum i dalej kozystam z niego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ Fiat Tempra 1.6ie Wtrysk(1-punkt) + gaz (Z Kompem) Produkcja 1994rok.
Auto Na Ktore Trzeba Miec Pieniadze ... Na Naprawe |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 15-02-2006, 12:39
|
|
|
Nie konto zostało Ci usunięte! Ach dobrze czytaj!
Przez czas twojej nieobecności napisano na tym forum ponad 1000 postów.
Wszystkie te posty zaznaczane sa jako nie przeczytane dla Ciebie.
Ale jest limit. Powyzej 1000 nieprzeczytanych postów po ponownym wejsciu dostaniesz taki komunikat jak widziales. To ze pisalo, ze cos jest usuwane to TYLKO I WYLACZNIE "zaznaczenia" nie przeczytanych postów. NIE TWOJE KONTO!
Masz tam wszystko wyjasnione w tym komunikacie.
Pisało też tam ile postów zostalo tak jak by "skreslonych" z listy nieprzeczytanych.
Tylko najnowsze posty bedziesz mial jako nieprzeczytane. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
gary
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 15-02-2006, 12:48
|
|
|
ufff kamien z serca mi spad ... ja w sumie czytam i pisze raczej w dziale mechanika... to mnie interesuje ... Pozdrawiam |
_________________ Fiat Tempra 1.6ie Wtrysk(1-punkt) + gaz (Z Kompem) Produkcja 1994rok.
Auto Na Ktore Trzeba Miec Pieniadze ... Na Naprawe |
|
|
|
|
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 15-02-2006, 13:33
|
|
|
Jak by to powiedział Cezary "Bo czytać to trza umić". |
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|