|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[mega] Telefon z Rawicza do Tele2 |
Autor |
Wiadomość |
Matizz
Województwo: Wielkopolskie
|
|
|
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 16-03-2007, 17:41
|
|
|
ja niedługo mam zamiar odłączyć tepse od siebie bo i ich mam dosyc a neti tym bardziej , kumpel już ponad miesiąc czeka na internet od nich. |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 16-03-2007, 21:06
|
|
|
Koleś wymiata A co do Tele2 to już raz mieli zadymę. Kiedyś do mnie do domu też dzwonili i dzwonili i nie tylko oni, ale z TPSA też. W końcu po raz 30ty babka się przyznała, że mają notatkę w serwisie - "trudny rozmówca". A wcale trudno sie z nami nie rozmawia, tylko, że jak chcemy z czegoś skorzystać to sami zamawiamy daną usługę, a wciskać nikt nic nam nie musi... później przyjdą "promocyjne" rachunki. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 16-03-2007, 21:23
|
|
|
miszko napisał/a: | Koleś wymiata |
może i wymiata ale... trzeba przyznać że gość z Tele2 ma racje... to TP przełancza preselekcję a nie Tele2. jeżeli gość z Tele2 nie widział w swoim kompie że było zgłoszenie preselekcji które Tele2 później wysyła do TP (a trzeba mu wierzyć bo nie mam jak udowodnić że nie) to rzeczywiście TP niesłusznie zmieniło preselekcję...
P.S.
nikogo nie bronie ani nie popieram. dwa lata temu pracowałem w TP i dobrze wiem jak to się odbywa... |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 16-03-2007, 21:36
|
|
|
Chodziło mi oczywiście o słownictwo tego Pana. Zdania bardzo ciekawe układał. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 21-03-2007, 18:59
|
|
|
zawyrąbiste... gościu niezły kafar... Ci na info mają przechlapane jak takie ciecie im dzwonią... ale się gościu wygłupił... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|