|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wichura rozbiła moje auto |
Autor |
Wiadomość |
wesol
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2005 Posty: 62 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 30-05-2005, 19:06 Wichura rozbiła moje auto
|
|
|
W trakcie dzisiejszej burzy otrzymałem cios drzewem na skutek czego poczukuje przedniej maski (w sumie wielkie szczęście żę tylko) .
Może ktoś ostatnio robił blacharkę i wie jaki jest orientacyjny koszt pomalowania klapy silnika.
Mam kolor bordowy metalic.
Nie wiem czy jest sens klepac i szpachlować moją czy kupić na szrocie.
Używana kosztuje około 100-150 zł.
Apropo jeżeli ktoś takową posiada to proszę o kontakt, oczywiście najlepiej z okolic Wrocławia, na pewno się dogadamy |
_________________ Wesol
TIPO 1.4 ie
Wrocław |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 31-05-2005, 12:04
|
|
|
ja kiedyś miałem klapę też roz.... nieco......
klepanie nie było opłacale.....
za używaną dałem kilkadziesiąt zł, z przelakierowaniem na grafit metallic jaki mam wyszło ok 150 wtedy..... jest OKI.
Gdybym swoją chciał klepać i lakietować wychodziło podobnie a nawet może ciut więcej, poza tym więcej zabawy i zawsze ma się klapę już naruszoną, nie wyklepiesz też całkiem równo/idealnie....
zależy oczywiście na ile masz poniszczoną, u mnie w sumie nie była zbytnio, wgnieciony przód zmiała na środku dość mocno ale niewielki obszar..... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|