|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Bedzie pasował do tempry silnik od Lancia Delta 2.0 |
Autor |
Wiadomość |
Kenny
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 03-10-2009, 22:26 Bedzie pasował do tempry silnik od Lancia Delta 2.0
|
|
|
Witam...nie wiem czy taki temat był juz na forum,chciałem zapytac czy silnik od delty bedzie pasil do tempry zamierzam tez wymienic skrzynie rowniez od delty...czy to wszystko bedzie grac ?? mam nadzieje,ze miktos pomoze...z gory dzieki za pomoc !!! |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
|
|
|
|
|
Kenny
witamy nowego
|
Wysłany: 04-10-2009, 10:57
|
|
|
w miejsce 1.6 ie |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 04-10-2009, 11:05
|
|
|
Kenny napisał/a: | w miejsce 1.6 ie | no to troche roboty bedziesz mial,sam silnik ze skrzynią to nie wszystko... poczytaj na forum odnosnie przekładek ze słabszego motoru na mocniejszy... |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
Kenny
witamy nowego
|
Wysłany: 04-10-2009, 11:29
|
|
|
no tez tak myslalem,ze na samym silniku i skrzyni sie nie skonczy,a jaki mocniejszy silnik polecilibyscie do tempry zeby wszystko "grało" bez wymiany wiekszosci gratow z tempry...???moja tempra to straszny muł predkosc maksymalna to cos okolo 130 km/h (nie wiem dlaczego tak cienko)dlatego tez chcialem wrzucic cos mocniejszego
** Dodano: 05-10-2009, 20:37 **
a wlasnie co moze byc powodem takiej zamulki??...silnik pracuje normalnie nic sie nie dzieje tyle,ze nie ma kopa,wczesniej bylo lepiej... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|