|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
wybory - sprawdź |
Autor |
Wiadomość |
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 17-10-2007, 16:23 wybory - sprawdź
|
|
|
wiadomo co nadchodzi, a ja przypadkiem na link trafiłem jeden, więc może warto tam zajrzeć - ciekawy test który pozwala / pomaga wybrać co kto lubi
http://twojwybor.pl/
kliknijcie na test - pomaga określić partię |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 17-10-2007, 16:36
|
|
|
Fajna strona.
Moje i mojej dziewczyny wyniki. Ogólnie mamy takie samo zdanie.
Kod: |
Platforma Obywatelska 52,00%
Prawo i Sprawiedliwość 46,67%
Samoobrona 41,33%
Liga Polskich Rodzin 38,67%
Polskie Stronnictwo Ludowe 30,67%
Polska Partia Pracy 25,33%
Lewica i Demokracja 33,33%
|
|
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
kubek
Pomógł: 12 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 459 Skąd: Bobrowice
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 17-10-2007, 16:41
|
|
|
hahaha wyszlo ze za lepperem!! |
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 17-10-2007, 16:43
|
|
|
Prawo i Sprawiedliwość 60,00%
Liga Polskich Rodzin 57,33%
Platforma Obywatelska 49,33%
Pozostawiam to bez komentarza! |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 17-10-2007, 17:42
|
|
|
na tej stronie jest koń trojański |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
|
Wysłany: 17-10-2007, 17:55
|
|
|
Dla mnie wyszło
1.Platforma
2.Lid
3.PiS
Moja dziewczyna
1.Platforma
2.PiS
3.PSL
także mamy wszystko jasne.
Ważne żebyście wszyscy poszli i nie głosowali PIS. |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-10-2007, 20:01
|
|
|
Młody napisał/a: | Ważne żebyście wszyscy poszli i nie głosowali PIS. |
Rozumiem, że posiadłeś wszelkie mądrości żeby w demokratycznym kraju dyktować kto ma na kogo głosować??
Ja z pewnością nie zagłosuję na Twoją PO, gdzie posłanka "bierze w łapę" 100tys. a lider jej żałuje i uważa, że winne jest CBA
Może jak gość zabije kogoś na ulicy to według PO winna będzie Policja bo go .....złapała
Acha ważne ten killer musi być z PO bo jak wiadomo tam są ludzie święci, czyści i niemożliwe aby byli przestępcami.
To wszystko PROWOKACJA!!!!
Oczywiście Ci ludzie zrobią z Polski drugą Irlandię.
Będą Polską rządzić dobrze zarabiający politycy, strzec nas będą dobrze zarabiający policjanci, uczyć dobrze zarabiający .............. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Młody
|
Wysłany: 17-10-2007, 20:34
|
|
|
Emf napisał/a: | Młody napisał/a: | Ważne żebyście wszyscy poszli i nie głosowali PIS. |
Rozumiem, że posiadłeś wszelkie mądrości żeby w demokratycznym kraju dyktować kto ma na kogo głosować??
Ja z pewnością nie zagłosuję na Twoją PO, gdzie posłanka "bierze w łapę" 100tys. a lider jej żałuje i uważa, że winne jest CBA
Może jak gość zabije kogoś na ulicy to według PO winna będzie Policja bo go .....złapała
Acha ważne ten killer musi być z PO bo jak wiadomo tam są ludzie święci, czyści i niemożliwe aby byli przestępcami.
To wszystko PROWOKACJA!!!!
Oczywiście Ci ludzie zrobią z Polski drugą Irlandię.
Będą Polską rządzić dobrze zarabiający politycy, strzec nas będą dobrze zarabiający policjanci, uczyć dobrze zarabiający .............. |
Kto Ci każe głosować na PO? Chcesz to głosuj na PiS. Twoja sprawa. Ja nikomu nie dyktuję na kogo ma głosować tylko nie podoba mi się państwo w którym priorytetem jest lustracja i teczki. Wiadomo, że przed wyborami wszyscy obiecują ale jedni nie robią wstydu na świecie tak jak ci obecni. Wszyscy brali, biorą i będą brać w łapę bez względu na nazwę.
Masz wyjątkowy talent do przesady. Zobaczymy jakie wyjdą afery jak PiS odsuną od władzy.
Nie denerwuj się Emf |
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 18-10-2007, 18:10
|
|
|
trojana tam jakoś nie widziałem, na pewno do mnie nic się nie dostało bez używania jakichkolwiek zabezpieczeń antywir...
wyunik też mi wyszedł podobny, po52%, kaczory coś 40%, niedaleko lepery i giertychy potem, na końcu lid |
|
|
Młody
|
Wysłany: 18-10-2007, 20:52
|
|
|
Sapphiron napisał/a: | tego nie skomentuje bo jest śmieszne... powiem tylko tyle... w Czechach(nie jestem na 100% pewien) odrazu ujawnili wszystko i był spokój... a to że PiS chce wkońcu to zrobić to jest odrazu wielki raban a największy robią ci co im gówno za przeproszeniem do tego... |
To niech to zrobią raz a dobrze a nie grają teczkami. Zapytaj (prawdziwych)bezrobotnych czy samotnych matek co sądzą o lustracji czy teczkach. Nie interesuje ich to. Ja nie mam nic przeciwko lustracji czy ujawnieniu teczek ale najpierw niech zrobią coś dla ludzi naprawdę potrzebujących.
Sapphiron napisał/a: | gdzie szanowny pan Tusk jest zapraszany? |
Oficjalnie nigdzie na żadne ważne spotkania ponieważ nie rządzi ale wie jak się zachować i nie mota się jak dziecko we mgle. Poza tym jakoś nikt nie nazywa go kartoflem. To chyba o czymś świadczy?
Sapphiron napisał/a: | jestem pewien że nie będą ujawniane afery gdzie brała udział PO... |
Przecież ja nie twierdzę że PO czy jakaś inna partia jest czysta jak łza bo wszyscy są tacy sami i chodzi im tylko o kasę.
Sapphiron napisał/a: | Emf napisał/a:
tu się akurat zgodzę z tą wypowiedzią... |
Bierze w łapę to powinni ją zamknąć. Prawidłowo ale nie mówcie mi że inni jak PiS czy reszta napewno nie bierze.
A teraz coś dla wyjaśnienia bo widzę że niektórych mocno dziubło to co napisalem.
Ja nie jestem fanem PO ale poprostu uważam że jest to mniejsze zło i to co napisałem żebyście nie głosowali na PiS to była prośba a nie narzucanie moich przekonań. To jest moje osobiste zdanie i jeżeli kogoś to uraziło to proszę o
Sapphiron napisał/a: | więc się nie obrażać... |
Ja się nie obrażam |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 18-10-2007, 20:59
|
|
|
Przedwyborcze dejavu? |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|