Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam - elektryk
Autor Wiadomość
lorgbow 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 08-03-2008, 22:09   Szukam - elektryk

Temperka to teraz jedno wielkie zwarcie :/
Z ciekawszych rzeczy: na ciepłym wyłączonym silniku po włączeniu świateł temperatura chce wyskoczyć z skali, drobiazgów nawet nie opisuję.
W skrócie potrzebuję warsztatu gdzie sprawdziliby mi samochodzik od końców żarówek przednich po końcówki tylnych :P , pełne sprawdzenie elektryki - aha, samochód ma LPG
     Moneta

dakota 

Wysłany: 08-03-2008, 22:28   

lorgbow, GG znasz 8)

Nie obiecuję, że naprawię, ale zepsuć, też nie zepsuje ;D :)

Z tego co pamiętam, ze spotu, to mamy identyczne silniki... więc źródło części na podmiankę będzie, żeby zobaczyć co go boli... miernik mam, wiedzę... też jakaś jest i może coś zdziałamy :idea:
     Moneta

lorgbow 

Wysłany: 08-03-2008, 23:21   

gg nie znam akurat ;) ale dzięki, złapię cię w najbliższym czasie ;)
o ile moja kupa złomu doturla się do ZG ;/
     Moneta

Sapphiron 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 08-03-2008, 23:25   

lorgbow, zawsze można podholować co pewnie nie będzie problemem :lalala:

Gość, uśmiechnij się :)
     assistance   Moneta

Piotr_ZG 

Wysłany: 09-03-2008, 00:39   

Gdyby Dakota nie dal rady (nie to, ze w niego nie wierze :P ), to polecam pana Darka :D ul. Zjednoczenia (kiedyś centrala rybna) o ile sie nie mylę to 3 garaż od prawej. Robiłem u niego Tempre i to nie raz. Ogarnia elektrykę, jak i mechanikę. tel: 665630118

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 09-03-2008, 15:25   

lorgbow, ale wszelkie tego typu ciekawe zjawiska to najczęściej masa zła, najpewniej nowe podciągnąć sobie wprost z akku i nowe doborić od akku do karoserii... bo tak to się różnie ciekawie obwody zamykają i twój przykładowy przykład nie jest niczym nadzwyczajnym :D
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

dakota 

Wysłany: 10-03-2008, 00:59   

lorgbow,

Masz jak byk mojego gadulca na forum podanego :lol: 5152665

Jak Twój wehikuł nie doturla się do Zielonki, to moja doturla się do Krosna 8)

** Dodano: 10-03-2008, 01:02 **
Piotr_ZG,

Mieszkasz w kaczym dole?? Ostatnio wracałem z bilardu w nocy... patrze, a tam stoi biała Tempra SW, identyczna jak Twoja...
     Moneta

Piotr_ZG 

Wysłany: 11-03-2008, 16:11   

Tez ja widziałem w niedziele jak wracałem z roksany :lol: niestety nie moja ;) widocznie sa 2 takie same w ZG ;D

Odpowiedz do tematu