|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Bardzo PILNE - AKTUALNY warsztat (lmechanik) w Mazowieckim |
Autor |
Wiadomość |
Wolv
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-05-2007, 08:53 Bardzo PILNE - AKTUALNY warsztat (lmechanik) w Mazowieckim
|
|
|
Witam!
Napisałem AKTUALNY - bo widze że prawie wszystkie posty o warsztatach są średnio z 2005r. Dzwoniłem do paru i niestety sporo się chba pozmieniało...
Potrzebuje prawdziwego fachowca który przejrzy mojego Tipka kompleksowo - dzieją mi się z nim rożne cuda
Poradźcie mi jakiegoś PRAWDZIWEGO fachowca od Tipo! Nie musi być to warsztat - może być np. wasz zaufany kolega mechanik który się dobrze zna na tych autach.
Mam już dość pseudo-fachowców którzy np. wymieniają mi dobre części (ostatnia taka zabawa kosztowała mnie ponad 300zł... a problem pozostał), albo kombinują jak tu oskubać z kasy.
Jeśłi ktoś ma taki warsztat lub kolegę-mechanika - bardzo proszę o pomoc! Uczciwie zapłacę za DOBRĄ ROBOTĘ
Sprawa jest bardzo pilna dla mnie - muszę jechać pod koniec maja w długa trasę i muszę mieć sprawne auto.
Pozdrawiam. Andrzej |
_________________ Fiat Tipo 1.4 gaźnik, benzyna |
|
|
|
|
nessuno
Pomógł: 1 raz Wiek: 63 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 170 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-05-2007, 20:22
|
|
|
Dowiedz się na ul.Arkuszowej 199. Pan Krzysztof, gość solidny i raczej nie zedrze z Ciebie skóry.Polecam po osobistych długich poszukiwaniach rzetelnego i uczciwego mechanika.Niestety,rynek tych usług jest do bólu zapełniony w dużej części cwaniaczkami liczącymi na łatwy zarobek nieadekwatny do jakości i solidności ich"pracy". Gdybyś się tam udał, podziel się za jakiś czas swoją opinią, mam nadzieję, że polecam dobrze. powodzenia |
_________________ Tempra 1.6 SXie kat.SW 159A3.046 |
|
|
|
|
Wolv
witamy nowego
|
Wysłany: 24-05-2007, 12:57
|
|
|
Nessuno - WIELKIE DZIEKI!!!!
Byłem dziś u Pana Krzysztofa w warsztacie - bardzo solidny i rzetelny człowiek. Moje wrażenia bardzo pozytywne. Już umówiłem się z nim na przyszły tydzień na usunięcie usterki którą ON znalazł, a inni "panowie fachofcy" jakoś nie mogli (nie chcieli?) znaleźć...
Fajnie by było jakby wszyscy tak uczciwie sie przykładali do pracy jak P. Krzysztof...
Jeszcze raz dzięki Nessuno
Pozdrawiam. |
_________________ Fiat Tipo 1.4 gaźnik, benzyna |
|
|
|
|
nessuno
Pomógł: 1 raz Wiek: 63 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 170 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-05-2007, 18:00
|
|
|
I bardzo dobrze, że ze swoim problemem się uporałeś.Tym bardziej wiem,że moja opinia o P.Krzyśku nie jest naciągana. Gość naprawdę zna się na rzeczy a i ceny ma przystępne. Oby tylko więcej takich.... |
_________________ Tempra 1.6 SXie kat.SW 159A3.046 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|