|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Diagnostyka TIPO - Łódź / Wawa |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 15-03-2007, 12:17 Diagnostyka TIPO - Łódź / Wawa
|
|
|
Witam!
Poszukuję serwisu/warsztatu, gdzie podłączyliby mojego Tipolota pod komputer i sprawdzili co mu dokładnie dolega. Warsztat musi się znajdować w Łodzi lub Warszawie.
Mam problem - opisywałem w innym temacie.
Jak byłem u mechanika/elektryka i opisałem, powiedział, że musze na diagnostyke gdzieś podjechać, ale nie był w stanie określić, gdzie znajdę takie miejsce (wszędzie diagnozują niemców, a jak rzuci się hasłem Fiat Tipo to mówią, ze nie maja kodów...)
PS. Najważniejsze, żeby nie było zbyt drogo - student jestem i nie mam zbyt dużo pieniążków |
|
|
|
|
gawor06
Pomógł: 8 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Paź 2006 Posty: 517 Skąd: Łód Polesie
|
Wysłany: 15-03-2007, 13:38
|
|
|
a byles tam gdzie ja ci pisalem???<moja poprzednia odp>
polecam serwis bosha na ulicy ptasiej 4 chyba ta ulica ma kilkandziescia metrow dlugosci takze bez problemu znajdziesz odchodzi od ploretariackiej blisko geanta na jana pawla II
tam za np komputerowe ustawianie CPP dalem 60 zl a za podlaczenie auta do kompa biora 100 mysle ze naprawde warto wkoncu to serwis bosha a to ich firmy wiekszosc rzeczy w naszym autku np komputer wtrysku ... |
_________________ FIAT TIPO 1.6 DOHC + LPG
Škoda Favorit 135L 91r igła
|
|
|
|
|
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
|
Wysłany: 18-03-2007, 01:00
|
|
|
ok może uda mi się podjechać w przyszły weekend. Studiuję w wawie, w Łodzi bywam w weekendy.
A może wie ktoś, gdzie taką operację można przeprowadzić w Warszawie? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|