|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Montaż gazu w woj.mazowieckim - Pułtusk |
Autor |
Wiadomość |
gbartosz
Wiek: 44 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 31 Skąd: Pułtusk/Wałcz
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-12-2007, 21:29 Montaż gazu w woj.mazowieckim - Pułtusk
|
|
|
I tu postanowiłem napisać kilka słów-tym razem odnośnie montera instalacji gazowych do naszych aut.
2 lata temu zamontowałem LPG na podzespołach Bigasu, szukałem po stolicy i w okolicach jakiegoś warsztatu, wiele było typów z dobrą opinią, ale z uwagi na fakt, iż z instalacjami dzieją się różne rzeczy, wybrałem warsztat na miejscu. W Pułtusku jest kilka warsztatów...z różnymi opiniami. Jeździłem, pytałem, szukałem...
Zdecydowałem się na:
DARIUSZ TRZCIŃSKI, UL.HARCERSKA W PUŁTUSKU i....
po przejechaniu ok.60tyś nie zanotowałem żadnych problemów. Żadnych dotyczących tej instalacji. sonda lambda nie została uszkodzona, auto jak na początku spala nadal ok.9 litrów gazu przy dynamicznej jździe...
A sam montaż: wszystko ładnie spasowane, a wywiercone otwory, np.w bagażniku w miejscu koła zapasowego zabezpieczone środkiem antykorozyjnym. Do tego serwis bezproblemowy, gość dyspozycyjny i naprawdę miły. Nie znałem go wcześniej, teraz jestem z naszej znajomości zadowolony!!
POLECAM
** Dodano: 17-12-2007, 09:00 **
p.s
Ani razu nie wystapił problem z instalacją! Ani razu nie jechałem do tego człowieka z problemem.... tylko jedna regulacja i filtry gazu... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|