|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Fotoradar (Warszawa) |
Autor |
Wiadomość |
Hemi
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 23-03-2005, 17:48 Fotoradar (Warszawa)
|
|
|
Codzienie jeżdżę trasą AK. Od 2-3 dni zauważyłem fotoradar i obsługujących go strażników miejskich. Stoją w zatoce autobusowej przy pasie w stronę Dworca Zachodniego (okolice cmentarza Powązki, dokładnie za drugim łukiem na wjeździe na wiadukt – pod spodem biegną tory kolejowe) Pstrykają fotki niegrzecznym kierowcom.
Fotoradar działa również po zmroku (pstryka wtedy fajnym czerwonym fleszem). Pamiętajcie, że tam obowiązuje 60 na tych 2 zakrętach i kawałku prostej
p.s czekam na swoje zdjęcie |
_________________ był:
FSO 1500
Fiat Tempra 1.6 S LPG
VW Golf 3 GT 1.8
jest:
Opel Vectra B Kombi 1.8 16V |
|
|
|
|
vonwerner
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 26-04-2005, 12:37
|
|
|
jak dostaniesz to zabiesz ze soba chce zobaczyć |
_________________ "tempromani wszystkich krajów łączcie sie"
Tempra 95 1.6 gaźnik + LPG LOVATO
(ze stadniny MSWiA) 217.897km + Mercedes 200E LPG
Motto:
"masz taki samochód na jaki zasługujesz"
tel. 887500219 |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 26-04-2005, 17:37
|
|
|
o fotoradarach itp naprodukowałem się nie tylko ja :-) w temacie "jak omijać fotoradary", jeśli koledzy są ciekawi....
a co do wsadzania między zagłówek a fotel - nie uważam tego za dobre rozwiązanie i ja bym tak nie robił....
dach samochodu itp zawsze nieco stłumi część fal wysyłanych przez radar/fotoradar/suszarkę; ogłonie - nie jest to najlepsze położenie;
ja detektor normalnie mam zawsze zamocowany w miarę na środku auta (jeśli chodzi o odległ na boki) i z przodu, jak najbliżej przedniej szyby,najlepsze miejsce jest pod lusterkiem.Wtedy zawsze może odrobinkę choć lepiej mieć 'pole widzenia', w dodatku zgodne z trasą :-), i np dach go nie przytłumi (szyba nie jest metalowa);
o tyle to dobre miejjsce - na pagórkach, jek jest umieszczony wysoko w aucie, przy szybie, z przodu - łatwiej zawsze choć torszkę może wyłapać, nie jest zasłonięty niczym co troszk może czasem zmniejszyć wykrywalność. takie umieszczanie byle gdzie..... zawsze jakoś przysłonimy czy ograniczymy mu pole działania.... choć odrobinkę.. najlepiej okolice lusterka przedniej szyby, przy szybie.... a detektor można wozić, mogą go zobaczyć policjanci.... nie można tylko mieć włączonego gdy zobaczą. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|