|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Oryginały i zamieniki |
Autor |
Wiadomość |
Keray69
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 349 Skąd: Ełk
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 16-10-2010, 21:53 Oryginały i zamieniki
|
|
|
Witam. Ponieważ muszę wymienić silniczek krokowy i sonde lambda. Chciałbym zapytać/poradzić sie was panowie co kupić żeby nie żałować... Ponieważ czytałem trochę na forum i wyczytałem, że powyższe części lepiej kupić nowe. Tak tez postanowiłem zrobić. Kupno w fiacie odpada bo za sam silniczek zaśpiewali mi 350 zł wiec muszę szukać tańszej alternatywy... Poszukałem części na allegro i znalazłem zamiennik silniczka krokowego nowy za 100 zł natomiast jeśli chodzi o sonde: to dziwią mnie rozbieżności cen. Oryginał Boscha (wg sprzedającego) waha sie w cenie od 90 do ponad 300 zł. Jak to jest z tymi oryginałami i pseudo oryginałami ? kupował ktoś z was te 2 ? I czy kupując nowa sondę muszę zwracać uwagę na to żeby koniecznie była do tempry 1.6 itd. Bo wyczytałem na forum, ze jak źle sie dobierze sonde to mogą być jeszcze gorsze jaja jak przy zostaniu przy starej.
** Dodano: 19-10-2010, 15:30 **
Ohoho widzę mnóstwo wypowiedzi hehe |
_________________ TEMPRA 1.6 S.X ie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|