|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Mistrz Szpachli... |
Autor |
Wiadomość |
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 15-07-2008, 16:53
|
|
|
Sapphiron, o ja Cie nie pier.... on jest lepszy ode mnie |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
dziura
Pomógł: 19 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 960 Skąd: Chorzów/Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-07-2008, 17:05
|
|
|
Jego ulubiony film to MAD MAX |
_________________ TIPO 2.0 16V-sprzedany
Galant 2.5 V6 Sport Edition |
|
|
|
|
alvaro69alv
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 15-07-2008, 19:36
|
|
|
chłopakowi spaliła sie żarówka w stodole podczas prac "remontowych" |
|
|
yagi2
Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 04 Gru 2007 Posty: 120 Skąd: Wrocław/Lubin
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 15-07-2008, 20:10
|
|
|
To jeszcze nic,koleś miał do niedawna założone dwa razy mniejsze opony niż ma teraz na fotach wtedy to wyglądało komicznie:)) i to jeszcze na stalówkach Dla zaiteresowanych auto do obejrzenia we Wrocku niedaleko dworca,dokładnie ulicy nie podam:) |
_________________ TIPOllot,1.4i.e+LPG BRC Just Junior |
|
|
|
|
p_r_z_e_m_k_o
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 355 Skąd: Kościan
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 16-07-2008, 05:32
|
|
|
creed napisał/a: | Moi panstwo grubo sie tutaj mylicie gdyz ja tu
widze dobrze zapowiadajacy sie body-kit wprawdzie
wiele pracy jeszcze pozostalo.
Ale jak skonczy to nie jednemu z was szczeka
opadnie.
Dokladnie tak wygladaja poczatki powarznej
przebudowy auta.
Mozecie mi wiezyc zajmuje sie tym od 3 lat.
Pozdrawiam |
Panowie, ja bym sie tak nie smial Kazdy ma swoje hobby pieniedzy sie nie wyciaga spod poduszki. Jesli skonczy to auto to moze byc nawet ciekawe |
|
|
|
|
Dragomi
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 151 Skąd: Czechowice-Dziedzice
|
Wysłany: 16-07-2008, 12:33
|
|
|
hehe czy mi się zdaję czy lewa strona zderzaka jest krótsza od prawej?? |
_________________ Pod opieką:
Seat Toledo 1.8
Seat Ibiza 1.2(system porshe)
Fiat Tempra 1.6;] |
|
|
|
|
albert1991
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 1071 Skąd: Kłodawa (konińskie)
|
Wysłany: 16-07-2008, 14:32
|
|
|
spokojnie on to dopracuje i podejrzewam ze naprawde bedzie ładnie |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 17-07-2008, 18:10
|
|
|
ergh... teraz tragiczne to wygląda....
ja bym tak Celiki nie oszpecił...
nad spoilerkiem myślalem ale tylko orginalnym malutkim dyskretnym ale olałem...
ten gościu owszem, może to pomaluje i wykończy i będzie wtedy wyglądało normalniej, ale nie sądzę by wyszedł z tego 'nie-wiejski tjuuuunink', bo jednak moim skromnym zdaniem takie nadkola, spoilerek i zderzaki nie pasują.. prędzej autko z tesco za 4 złote dla dziecka to będzie przypominać... no a co już podziurawi tego nie odkręci;
koło wawy widziałem, jak szukałem, celicę podobnie tuningowaną... po pomalowaniu, po pojeżdżeniu jakś czas... tanio jak barszcz, za darmo prawie... tyle, że cała popękała po takich przeróbkach, dziury w masce nie pasowały wizualnie temu autu i na żywo tragedia.. całe auto ogólnie tak wyglądało, że wstyd się pokazać... pęknięcia, dziury i za duże zderzaki i wszystko... no i wiejska 'szachownica' przez całe auto.... ech... to jakby temperówce dać koła z traktora, nadkola po pół metra w bok, zderzaki z siatexem w stylu mega pług i 10 spoilerów z tesco na szybę i dach, nie na klapę... i sprayem nierówno pomaziać szachownicę... nawet po lakierowaniu wstyd i oszpecenie auta... no ale każdy ma inny gust... a widziałem jak niskim kosztem paroma szczególami ludzie potrafią autku nadać ciekawy charakter i wygląd, no ale niektórzy... |
|
|
yagi2
|
Wysłany: 17-07-2008, 21:45
|
|
|
Update...koleś pomalował tą Celice,ale chyba zrobił to sam sprayem z puszki,bo widać nierówności na lakierze.Pomalowana wygląda ciut lepiej,ale nadal pozostawiam to wiele do zyczenia.No cóż o gustach się nie rozmawia |
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
|
|
|
|
yagi2
|
Wysłany: 17-07-2008, 23:47
|
|
|
Sapphiron napisał/a: | yagi2, jak masz foty to śmignij na forum chętnie każdy zobaczy |
Sorki za jakość,ale robione telefonem ito jeszcze w nocy.Pozdrawiam |
|
|
|
|
albert1991
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 1071 Skąd: Kłodawa (konińskie)
|
Wysłany: 18-07-2008, 09:58
|
|
|
i juz nie wyglada tak zle bo nie widac zeby lakier był jakis tam ale to tylko zdjecia a relia podobno sa inne mnie tylko jedno zastanawia jezeli to jest szpachel to on mu w takich ilosciach popeka bo jak bedzie jezdził po naszych drogach zreszta kazdy je zna |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|