|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
CB Intek |
Autor |
Wiadomość |
mattipo
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Sty 2009 Posty: 237 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 01-03-2010, 17:14 CB Intek
|
|
|
Witam . Mam do kupienia radi Cb firmy intek. oto ono http://www.allegro.pl/ite..._gwarancja.html . Razem z Antenka(krótką) zasieg podobno 3km. za 200zł czy sadzicie ze oplaca sie taki zestawik wziasc? ktos uzytkuje takie radyjko ? Jakie wasze opinie ?:) |
_________________ było : tipo 1.4 AGT srebrna strzała
Jest: Marea 1.9 TD 100km krwawa Mery
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 01-03-2010, 17:41
|
|
|
Mam inteka, ale 490 (bardziej rozbudowany model). Denerwowała mnie jego "nerwowość" to znaczy np. na Unidenie ustawiłem w pewnym zakresie SQ i był spokój, zaś Inteka musiałem mocniej skręcić na SQ gdyż jak ustawiałem na granicy to bardzo często szumy "się" przebijały. Od taki jedyny mankament mnie irytuje. Rada była taka, że trzeba pokrętłem SQ jeszcze bardziej w prawo przekręcić i dopiero unikało się tych wahań.
Poza tym jak każde radio, jeżeli nie jesteś radio-CB-amatorem to będziesz zadowolony. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 01-03-2010, 22:33
|
|
|
radio bardzo proste. brak RFgian`a co jest dla mnie dużym minusem.
p.s. a ten zasięg 3km to że tak spytam po co koledze? bazę zakładasz? 3 km to pewnie ma ale jak auto nie jest w ruchu (czytaj wyłączony silnik) i na otwartej przestrzeni. pytasz mobilka który cię mija o drogę i to w aucie wystarcza. |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|