|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Koszulki klubowe TTT - odbiór na VIII OZFT |
Autor |
Wiadomość |
dzejbi
Wiek: 44 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 310 Skąd: Łódź, Warszawa
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 29-04-2010, 15:16 Koszulki klubowe TTT - odbiór na VIII OZFT
|
|
|
Witam Wszystkich Klubowiczów,
Dawno mnie tu nie było
Starsi (starzem) Klubowicze dobrze pamiętają, że zajmuję się rozprowadzaniem koszulek klubowych TTT.
Niestety osobiście nie będę mógł przybyć na VIII OZFT dlatego przekazałem 7 sztuk koszulek jakie posiadam od ręki koledze Lasgo07 (Grześkowi z Warszawy/Pułtuska), który przyjedzie na Zlot i będzie można u niego zakupić takie koszulki w standardowej niezmiennej cenie 24 zł.
Grzesiek będzie miał nastepujące kolory i rozmiary:
KOSZULKI CZARNE Z BIAŁYM NADRUKIEM:
- L - 1 szt.
- XL - 3 szt.
- XXL - 1 szt.
KOSZULKI BIAŁE Z CZARNYM NADRUKIEM:
- XL - 1 szt.
- XXL - 1 szt.
Chętni, którym nie wystarczy koszulek, bedą mogli je poprzez Lasgo07 zamówić u mnie. Przekazałem Lasgo07 ulotki z adresem formularza zamówienia, kontaktem telefonicznym, mailowym i gg bezpośrednio do mnie.
Więcej informacji o koszulkach TTT, jak również kontakt do mnie znajdziecie w stopce tego posta.
Serdecznie pozdrawiam i życzę udanej imprezy i oczywiście gumowych drzew po drodze.
dzejbi (Jacek) |
_________________ ZAMÓW KOSZULKĘ LUB KAMIZELKĘ ODBLASKOWĄ Z LOGO TTT
www.koszulki-klubowe.prv.pl
|
|
|
|
|
Lasgo07
Pomógł: 7 razy Wiek: 36 Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 1802 Skąd: Pułtusk
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 29-04-2010, 15:23
|
|
|
dzejbi, Chciałem poinofrmować że jedną koszulkę w rozmiarze L ja już zakupiłem inne niestety są dla mnie za duże |
_________________ FIAT COUPE 2,0 16V 139KM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|