|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Dobry i aktualny elektryk w Warszawie - PILNE! |
Autor |
Wiadomość |
Wolv
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-03-2007, 11:54 Dobry i aktualny elektryk w Warszawie - PILNE!
|
|
|
Witam!
Poszukuje elektryka w Warszawie, lub kogoś kto się na tym zna. W/g sugestii Szanownych Forumowiczów musze wymienić w Tipku palec, kopułke, świece i przewody. Nie znam się zupełnie na tym, a w warsztatach krzyknęli mi cenę +/- 300 zł za taką operacje. Czy ktoś ma może jakiegoś znajomego elektryka który mógłby pomóc za jakieś rozsądne pieniądze...?
Pozdrawiam. Andrzej |
_________________ Fiat Tipo 1.4 gaźnik, benzyna |
|
|
|
|
LuKaS
Województwo: Other
|
Wysłany: 05-03-2007, 13:49
|
|
|
Może któryś z klubowiczów z Warszawy pomógłby. Ja mam troszkę daleko, poświęćcie koledze 15 minut aby kolejny dumny właściciel Fiata pomykał ulicami. |
_________________ Fiat Tempra 1,6 gaźnik LPG 93' byłą jest Honda Accord 2.0 1998 (150KM) anglik |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-03-2007, 14:53 Re: Dobry i aktualny elektryk w Warszawie - PILNE!
|
|
|
Wolv napisał/a: | Witam!
Poszukuje elektryka w Warszawie, lub kogoś kto się na tym zna. W/g sugestii Szanownych Forumowiczów musze wymienić w Tipku palec, kopułke, świece i przewody. Nie znam się zupełnie na tym, a w warsztatach krzyknęli mi cenę +/- 300 zł za taką operacje. Czy ktoś ma może jakiegoś znajomego elektryka który mógłby pomóc za jakieś rozsądne pieniądze...?
Pozdrawiam. Andrzej |
Pytanie 1: czy masz wszystkie potrzebne części?
Pytanie 2: z której strony Warszawy mieszkasz?
Możesz podjechać do mnie... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|