|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Poszeżane stalówki w Tipo.... |
Autor |
Wiadomość |
kkocurekk
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 16-05-2009, 17:13 Poszeżane stalówki w Tipo....
|
|
|
Jest zagadka powiedzcie mi czy ktos z was widzial Tipo na szerokiej stali? ja osobiście jeszcze nie widziałem nawet na necie a ciekawi mnie jak by wyglądało na takich felgach jak cos to proszę o foto |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-05-2009, 18:40
|
|
|
załóż felgę odwrotnie i będziesz miał na żywo..... 14" poszerzona wyglądała by głupio i ciężko kapcie dobrać, a stalowe 15" kosztują 100 mniej niż w miarę przyzwoite alu.... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 16-05-2009, 21:43
|
|
|
Bdm$ka, stalowa 14'' byłaby zajebista. Takie szpulki + gleba i jechane. Ja widziałem takie Tipo, a jak założysz odwrotnie to powodzenia w jeździe i naprawach Chciałem kiedyś takie zamówić, ale koleś, z którym byłem umówiony zamknął interes i już w sumie nie szukałem. 50 zł chciał od przeróbki, ale materiały moje. Z oponami szału nie ma, bo najpierw sprawdzasz jakie są, a potem poszerzasz, no i zawsze pozostaje kwestia naciągu małej opony tak, że zrobi się pasująca |
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-05-2009, 00:46
|
|
|
jest też opcja odwracania felg, co prawda to nie jest szersze wtedy ale optycznie wydaje się szersze, jest to o tyle proste że polega na "rozspawaniu felgi odwróceniu środka i wspawaniu go spowrotem. tak się robiło w 126p żeby wyglądało szerzej a nie męczyło silnika. Auto jest wtedy ciut szersze i poprawiaja sie jego właściwości jezdne zwłaszcza w zakrętach. taki zabieg kosztuje grosze, a dobrze przespawana 15" wygląda świenie |
|
|
|
|
kkocurekk
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 17-05-2009, 09:24
|
|
|
no jeżeli chodzi o samo poszerzenie to mial by mi kto to zrobić tylko kosztowało by to gdzies w granicach 400 zeta no i do tego jeszcze opony tak ze nie za fajnie i jak by sie jeszcze okazało ze nie będzie fajnie wyglądać to juz w ogóle dlatego chciałam zobaczyc jak to wyglada kumpel ostatnio robił takie do golfa i całkiem fajnie
** Dodano: 22-05-2009, 22:48 **
no i jak chlopaki widzial kto kiedy takie cos i ma moze fote? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|