Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
wybory - sprawdź
Autor Wiadomość
unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 17-10-2007, 16:23   wybory - sprawdź

wiadomo co nadchodzi, a ja przypadkiem na link trafiłem jeden, więc może warto tam zajrzeć - ciekawy test który pozwala / pomaga wybrać co kto lubi
http://twojwybor.pl/

kliknijcie na test - pomaga określić partię
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 17-10-2007, 16:36   

Fajna strona.
Moje i mojej dziewczyny wyniki. Ogólnie mamy takie samo zdanie.

Kod:

Platforma Obywatelska 52,00%   
Prawo i Sprawiedliwość 46,67%   
Samoobrona 41,33%   
Liga Polskich Rodzin 38,67%   
Polskie Stronnictwo Ludowe 30,67%   
Polska Partia Pracy 25,33%   
Lewica i Demokracja 33,33%

kubek 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 17-10-2007, 16:41   

hahaha :D wyszlo ze za lepperem!! :lalala:
     Moneta

tipacz 

Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
Wysłany: 17-10-2007, 16:43   

Prawo i Sprawiedliwość 60,00%
Liga Polskich Rodzin 57,33%
Platforma Obywatelska 49,33%

Pozostawiam to bez komentarza!

jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...

assistance   Moneta

ego 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 17-10-2007, 17:42   

na tej stronie jest koń trojański :evil:
jest nuova Bravo
     assistance   Moneta

Młody 

Wysłany: 17-10-2007, 17:55   

Dla mnie wyszło
1.Platforma
2.Lid
3.PiS

Moja dziewczyna
1.Platforma
2.PiS
3.PSL
także mamy wszystko jasne.

Ważne żebyście wszyscy poszli i nie głosowali PIS.

Emf 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 17-10-2007, 20:01   

Młody napisał/a:

Rozumiem, że posiadłeś wszelkie mądrości żeby w demokratycznym kraju dyktować kto ma na kogo głosować??
Ja z pewnością nie zagłosuję na Twoją PO, gdzie posłanka "bierze w łapę" 100tys. a lider jej żałuje i uważa, że winne jest CBA :lol:
Może jak gość zabije kogoś na ulicy to według PO winna będzie Policja bo go .....złapała ;)
Acha ważne :!: ten killer musi być z PO bo jak wiadomo tam są ludzie święci, czyści i niemożliwe aby byli przestępcami.
To wszystko PROWOKACJA!!!!
Oczywiście Ci ludzie zrobią z Polski drugą Irlandię.
Będą Polską rządzić dobrze zarabiający politycy, strzec nas będą dobrze zarabiający policjanci, uczyć dobrze zarabiający ..............

assistance   Moneta

Młody 

Wysłany: 17-10-2007, 20:34   

Emf napisał/a:
Młody napisał/a:

Rozumiem, że posiadłeś wszelkie mądrości żeby w demokratycznym kraju dyktować kto ma na kogo głosować??
Ja z pewnością nie zagłosuję na Twoją PO, gdzie posłanka "bierze w łapę" 100tys. a lider jej żałuje i uważa, że winne jest CBA :lol:
Może jak gość zabije kogoś na ulicy to według PO winna będzie Policja bo go .....złapała ;)
Acha ważne :!: ten killer musi być z PO bo jak wiadomo tam są ludzie święci, czyści i niemożliwe aby byli przestępcami.
To wszystko PROWOKACJA!!!!
Oczywiście Ci ludzie zrobią z Polski drugą Irlandię.
Będą Polską rządzić dobrze zarabiający politycy, strzec nas będą dobrze zarabiający policjanci, uczyć dobrze zarabiający ..............

Kto Ci każe głosować na PO? Chcesz to głosuj na PiS. Twoja sprawa. Ja nikomu nie dyktuję na kogo ma głosować tylko nie podoba mi się państwo w którym priorytetem jest lustracja i teczki. Wiadomo, że przed wyborami wszyscy obiecują ale jedni nie robią wstydu na świecie tak jak ci obecni. Wszyscy brali, biorą i będą brać w łapę bez względu na nazwę.
Masz wyjątkowy talent do przesady. Zobaczymy jakie wyjdą afery jak PiS odsuną od władzy.
Nie denerwuj się Emf :lalala:

Sapphiron 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 18-10-2007, 17:38   

ech ludzie ludzie... jak niektórych czytam to nie wiem co zrobić...

Młody napisał/a:
państwo w którym priorytetem jest lustracja i teczki

tego nie skomentuje bo jest śmieszne... powiem tylko tyle... w Czechach(nie jestem na 100% pewien) odrazu ujawnili wszystko i był spokój... a to że PiS chce wkońcu to zrobić to jest odrazu wielki raban a największy robią ci co im gówno za przeproszeniem do tego...

Młody napisał/a:
ale jedni nie robią wstydu na świecie tak jak ci obecni

to jest druga sprawa... kurna człowieku powiedz mi jedno... gdzie szanowny pan Tusk jest zapraszany? jeśli nawet gdzieś jest to nie jest to jakieś ważne spotkanie... więc Twoje twierdzenie że nie zrobiłby przypału jest śmieszne... no ze swoją pobłażliwością i dupowłaztwem to pewnie nie zrobiłby przypału wszyscy by go lubili itp ale co z tego będzie dla Polski? ciągłe ustępstwa do niczego dobrego nie prowadzą...

Młody napisał/a:
Zobaczymy jakie wyjdą afery jak PiS odsuną od władzy

jestem pewien że nie będą ujawniane afery gdzie brała udział PO...

Emf napisał/a:

tu się akurat zgodzę z tą wypowiedzią...

co do testu... jest źle pomyślany... śmierdzi mi czymś.... ale nie potrafię okreslić czym dokładnie...

P.S.
wyraziłem tu tylko swoją opinię a do osób cytowanych nic nie mam więc się nie obrażać...

Gość, uśmiechnij się :)
     assistance   Moneta

unknown 

Wysłany: 18-10-2007, 18:10   

trojana tam jakoś nie widziałem, na pewno do mnie nic się nie dostało :D bez używania jakichkolwiek zabezpieczeń antywir...

wyunik też mi wyszedł podobny, po52%, kaczory coś 40%, niedaleko lepery i giertychy potem, na końcu lid
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Młody 

Wysłany: 18-10-2007, 20:52   

Sapphiron napisał/a:
tego nie skomentuje bo jest śmieszne... powiem tylko tyle... w Czechach(nie jestem na 100% pewien) odrazu ujawnili wszystko i był spokój... a to że PiS chce wkońcu to zrobić to jest odrazu wielki raban a największy robią ci co im gówno za przeproszeniem do tego...

To niech to zrobią raz a dobrze a nie grają teczkami. Zapytaj (prawdziwych)bezrobotnych czy samotnych matek co sądzą o lustracji czy teczkach. Nie interesuje ich to. Ja nie mam nic przeciwko lustracji czy ujawnieniu teczek ale najpierw niech zrobią coś dla ludzi naprawdę potrzebujących.

Sapphiron napisał/a:
gdzie szanowny pan Tusk jest zapraszany?

Oficjalnie nigdzie na żadne ważne spotkania ponieważ nie rządzi ale wie jak się zachować i nie mota się jak dziecko we mgle. Poza tym jakoś nikt nie nazywa go kartoflem. To chyba o czymś świadczy?

Sapphiron napisał/a:
jestem pewien że nie będą ujawniane afery gdzie brała udział PO...

Przecież ja nie twierdzę że PO czy jakaś inna partia jest czysta jak łza bo wszyscy są tacy sami i chodzi im tylko o kasę.

Sapphiron napisał/a:
Emf napisał/a:
Ja z pewnością nie zagłosuję na Twoją PO, gdzie posłanka "bierze w łapę" 100tys. a lider jej żałuje i uważa, że winne jest CBA

tu się akurat zgodzę z tą wypowiedzią...

Bierze w łapę to powinni ją zamknąć. Prawidłowo ale nie mówcie mi że inni jak PiS czy reszta napewno nie bierze.

A teraz coś dla wyjaśnienia bo widzę że niektórych mocno dziubło to co napisalem.

Ja nie jestem fanem PO ale poprostu uważam że jest to mniejsze zło i to co napisałem żebyście nie głosowali na PiS to była prośba a nie narzucanie moich przekonań. To jest moje osobiste zdanie i jeżeli kogoś to uraziło to proszę o :prayer:

Sapphiron napisał/a:
więc się nie obrażać...

Ja się nie obrażam :D

Jacacenty 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 18-10-2007, 20:59   

Przedwyborcze dejavu?

Odpowiedz do tematu