|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Potrzebna Pilna Pomoc dla klubowicza! |
Autor |
Wiadomość |
lorgbow
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 309 Skąd: Krosno Odrzańskie
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 23-07-2010, 00:18 Potrzebna Pilna Pomoc dla klubowicza!
|
|
|
Przed chwilą zadzwonił do mnie kolega Guzik siadł mu samochód na trasie, gdzieś w okolicach Łodzi na A1, prosi o pilną pomoc - samochód nie odpala, prawdopodobnie coś walnięte w silniku.
Numer kontaktowy do niego, 533605067
Kto jest w okolicy i może pomóc?
Nie mogę wejść na stronę assistance żeby wysłąć mu nr do kogoś w pobliżu |
_________________ Była:
Tempra 1.6+LPG '90 | Tempra 2.0 '91 | Lancia Delta II 1.6 '94 | Ford Mondeo '98 1.8 zetec | Ford Fiesta '96 1.25 zetec | Lancia Dedra 2.0 8vT | Opel Corsa B 1.0 '99
Jest:
Kia Picanto 1.0+LPG '05 |
|
|
|
|
Guzik
Pomógł: 13 razy Wiek: 33 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 774 Skąd: Pińczów/Kraków
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 23-07-2010, 09:21
|
|
|
Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich obudzonych w środku nocy, ale sprawa była pilna i niecierpiąca zwłoki
Po zjeździe z A1(ładna droga, ładna i pojechałem nieco szybciej ... ), silnik zaczął strasznie pukać i nagle stanął, a wcześniej jeszcze obrotomierz przeszedł 2 razy do końca skali(tylko wyświetlił, bo obroty były już zerowe). Później zorientowałem się, że nie pracuje pompa paliwa i nie ma iskry też.
Samochód jest w domu, holował mnie wujek prawie 200 km
Bardzo chciałbym podziękować koledze [b]lorgbow, za pomoc, bo zrobił bardzo dużo dla mnie i to już nie pierwszy raz kiedy mogłem liczyć na jego pomoc.[/b]
Temacik nieaktualny. |
_________________ Tempra 2.0 8V - pozostały miłe wspomnienia
BTW - może kupię ZADBANĄ(nie szrot!) Tempre.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|