|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Do roboty |
Autor |
Wiadomość |
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 06-05-2005, 22:14 Do roboty
|
|
|
Co się z nami dzieje?
Jest nas ponad dwustu.
Cytat: | Najwięcej użytkowników 20 było obecnych Nie 13 Mar, 2005 21:52 |
|
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
rhoody
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 191 Skąd: Kożuchów
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 06-05-2005, 22:23
|
|
|
no niestety większość z tych dwustu to tylko tzw. przypadkowi goście, którzy akurat zjawiają i wypowiadają się w momencie ważnych decyzji i mają ogromne pretensje... |
_________________ Była Tempra, jest Megane Coupe... |
|
|
|
|
gary
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 06-05-2005, 22:27
|
|
|
hehe ja zawitalem na dluzej chociasz teraz bede zadziej bo prace znalazlem ... wiedz musze robic pozdro |
_________________ Fiat Tempra 1.6ie Wtrysk(1-punkt) + gaz (Z Kompem) Produkcja 1994rok.
Auto Na Ktore Trzeba Miec Pieniadze ... Na Naprawe |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-05-2005, 11:37
|
|
|
mi się zdaje, że owszem , jest część 'przejazdem' i chwilami.....
ale w końcu każdy ma jakieś godziny pracy, nauki, rozrywki itp...... czasem nietypowe :-) i nie da się zawsze coś poczyta i popisać....... a czasem przez dłuższy okres, albo się jest ale w 'dziwnej' porze.....
swoją drogą ja też bym chętnie zobaczył raz ten licznik większy :-) obserwowałem go.....
może by raz zrobić taką inicjatywę, dla jaj tylko :-D np dnia xxxx (np niedziela wieczór) kto może niech wejdzie - zobaczymy ile wyciągniemy :-) a przy okazji czy frum/serwer się nie zamuli :-) i może pierwszy raz będie po co wejść na chat'a (o ile pamiętam zawsze jest na ozdobę, aż 0 osób) |
|
|
Marcin - fiattipo.pl
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 1166 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 07-05-2005, 11:44 Re: Do roboty
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | Co się z nami dzieje?
Jest nas ponad dwustu.
Cytat: | Najwięcej użytkowników 20 było obecnych Nie 13 Mar, 2005 21:52 |
|
No i ? To jakis konkurs na wyrobienie 100% normy? |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Tipo 1.4S '94 LPG (SPRZEDANY)
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|