|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problem z el. szyberdachem |
Autor |
Wiadomość |
krzaq4
witamy nowego
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 12-12-2007, 11:02 Problem z el. szyberdachem
|
|
|
Witam serdecznie,
mam problem z elektrycznym szyberdachem w moim Tipo. Nie jest to problem natury elektrycznej, a raczej mechanicznej. Problem jest taki że otwira się bardzo łatwo, natomiast z zamykaniem jest tragedia. Musze mu pomagać ręką i przyznam-włożyć w to sporo siły. Nie liczę że dacie mi gotową receptę na to bolączkę, ale np. instrukcja demontażu/montażu szyberdachu byłaby bardzo pomocna. Pozdrawiam |
|
|
|
|
maro.marek
Pomógł: 5 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 137 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-12-2007, 13:17
|
|
|
Musisz kolego sciągnąć podsufitke a potem cały szyber masz na wierzchy jeszcze pare srubek i jest poza autem prosta sprawa |
_________________ maro.marek |
|
|
|
|
krzaq4
witamy nowego
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 18-12-2007, 15:06
|
|
|
Dzięki, troche się wzbraniałem przed myślą o rozbrajaniu tego wszystkiego po przzejściach jakie miałem z Toyota Corollą. Na szczęście Fiat to Fiat i nic tutaj nie jest specjalnie skomplikowane. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|