|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
fachowcy we Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
jarecki.wr
witamy nowego
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 06-02-2005, 12:13 fachowcy we Wrocławiu
|
|
|
sytuacja wygląda tak:co warsztat to inne stwierdzenia tych samych problemów,czyli "co fachowiec to inna opinia" dlatego szukam kogoś sprawdzonego,szczególnie jesli chodzi o gaźniki; jeśli macie jakieś namiary to podajcie proszę |
_________________ Tempra kombi `91 1.6 gażnik+gaz |
|
|
|
|
czecho
|
Wysłany: 14-02-2005, 10:43
|
|
|
mogę polecić warsztat przy komisie samochodowym Gosia na ul.Muchoborskiej. dobrze regulują auta na wtrysku - mają odpowiedni sprzęt i wiedzę - widziałem też że zajmują się gaźikowymi autami i są "oblegani", więc pewnie nieźle im to wychodzi.
pozdrawiam |
_________________ Tipo 1.6 i.e. suite '94 + LPG BRC
no to nie jest problem... to się wszystko zgłasza jako usterkę... |
|
|
|
|
roman_wr
witamy nowego
|
Wysłany: 31-01-2006, 13:17
|
|
|
Witam
Ja polecam Bravo auto servis:
Partnicka 21, 795-77-37, 601 535 886, 691 757 357
Korzystam z ich uslug od 3 lat - maja sensowne ceny, a potrafia poradzic sobie z kazdym problemem. |
|
|
|
|
RobertWroc
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 516 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 22-02-2006, 23:41
|
|
|
Jeżeli chodzi o warsztaty to na Witebskiej 5 we Wrocku jest gościu który robi tylko Tipo i Tempry.Ma prawie wszystkie używki i to dość tanio.Ale trzeba uwaśżać bo lubi troszke zabajerować i zrobić lub wcisnąć coś co w sumie nie jest potrzebne.Ale ma przynajmniej pojęcie co szwankuje i jak sie za to zabrać a jak chodzi o gaz super warsztacik na Grabiszyńskiej Cito gaz dokładne dane gdzieś na www.cito...Ceny wszystko wg cennika,np.nowa pompa paliwa(190)+holowanie+wymiana+pełna diagnostyka gazu i benzynki+regulacja =300 |
|
|
|
|
piotras
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 24 Lip 2005 Posty: 260 Skąd: Trzebnica
|
Wysłany: 23-02-2006, 00:21
|
|
|
U mnie cos ostatnio wolnych obrotow nie ma i musze napierw pojechac do gazownikow, zeby
zmienic filtry, sprawdzic instalacje i wyregulowac wszystko (od kupna samochodu nic
nie bylo robione)
Znacie jeszcze jakies adresy gdzie moga mi to zrobic tanio i porzadnie ?
RobertWroc, dzieki za adres, jak bede mial chwile to podjade tam sie wypytac. Tylko
cos drogo :/ patrzac po cenniku. No chyba, ze to sa standardowe ceny we Wrocku... |
|
|
|
|
RobertWroc
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 516 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 23-02-2006, 00:32
|
|
|
spoko sama diagnostyka i regulacja to tam tylko50,-fakt że może i znajdziesz taniej tylko w sumie czy to sie opłaca .tam masz punkt autoryzowany,specjalistyczny sprzęt.zawsze to lepsze niż "pan Juziu" sprawdzający na węch.A co do cennika to oficjalny eurotax wiesz za co płacisz i co jest robione.Inny plus masz rachunek i gwarancje na wszystko.Znalazłem adres do nich http://www.cito.com.pl/ kurcze mam nadzieje że to nie reklama |
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
Jest Alfa Romeo 156 1.8TS |
|
|
|
|
TiP016V;)
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 178 Skąd: WRC
|
Wysłany: 24-02-2006, 18:38
|
|
|
RobertWroc napisał/a: | Jeżeli chodzi o warsztaty to na Witebskiej 5 we Wrocku jest gościu który robi tylko Tipo i Tempry.Ma prawie wszystkie używki i to dość tanio.Ale trzeba uwaśżać bo lubi troszke zabajerować i zrobić lub wcisnąć coś co w sumie nie jest potrzebne.Ale ma przynajmniej pojęcie co szwankuje i jak sie za to zabrać |
Znam gościa i nie daj Boże trafić tam jak jest dychnięty... a lubi sobie chlapnąć (wtedy to wszystko Ci wciśnie). Ale faktycznie - gadane ma dobre... i ceny czasami wyższe niż za nówki w sklepie. )
[ Dodano: 24-02-2006, 18:46 ]
natomiast co do części to brałem pare rzeczy w Domasławie (zaraz za Bielanami) tam gdzie jest hurtownia kawy, skalniaki itp. chłopaczek ma rozłożone dwa Tipo - ceny bardzo dobre. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|