Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
fachowcy we Wrocławiu
Autor Wiadomość
jarecki.wr 
witamy nowego

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 06-02-2005, 12:13   fachowcy we Wrocławiu

sytuacja wygląda tak:co warsztat to inne stwierdzenia tych samych problemów,czyli "co fachowiec to inna opinia" dlatego szukam kogoś sprawdzonego,szczególnie jesli chodzi o gaźniki; jeśli macie jakieś namiary to podajcie proszę

czecho 

Wysłany: 14-02-2005, 10:43   

mogę polecić warsztat przy komisie samochodowym Gosia na ul.Muchoborskiej. dobrze regulują auta na wtrysku - mają odpowiedni sprzęt i wiedzę - widziałem też że zajmują się gaźikowymi autami i są "oblegani", więc pewnie nieźle im to wychodzi.
pozdrawiam

roman_wr 
witamy nowego

Wysłany: 31-01-2006, 13:17   

Witam

Ja polecam Bravo auto servis:
Partnicka 21, 795-77-37, 601 535 886, 691 757 357

Korzystam z ich uslug od 3 lat - maja sensowne ceny, a potrafia poradzic sobie z kazdym problemem.

RobertWroc 

Wysłany: 22-02-2006, 23:41   

Jeżeli chodzi o warsztaty to na Witebskiej 5 we Wrocku jest gościu który robi tylko Tipo i Tempry.Ma prawie wszystkie używki i to dość tanio.Ale trzeba uwaśżać bo lubi troszke zabajerować i zrobić lub wcisnąć coś co w sumie nie jest potrzebne.Ale ma przynajmniej pojęcie co szwankuje i jak sie za to zabrać a jak chodzi o gaz super warsztacik na Grabiszyńskiej Cito gaz dokładne dane gdzieś na www.cito...Ceny wszystko wg cennika,np.nowa pompa paliwa(190)+holowanie+wymiana+pełna diagnostyka gazu i benzynki+regulacja =300
     Moneta

piotras 

Wysłany: 23-02-2006, 00:21   

U mnie cos ostatnio wolnych obrotow nie ma i musze napierw pojechac do gazownikow, zeby
zmienic filtry, sprawdzic instalacje i wyregulowac wszystko (od kupna samochodu nic
nie bylo robione)
Znacie jeszcze jakies adresy gdzie moga mi to zrobic tanio i porzadnie ?
RobertWroc, dzieki za adres, jak bede mial chwile to podjade tam sie wypytac. Tylko
cos drogo :/ patrzac po cenniku. No chyba, ze to sa standardowe ceny we Wrocku...
     assistance

RobertWroc 

Wysłany: 23-02-2006, 00:32   

spoko sama diagnostyka i regulacja to tam tylko50,-fakt że może i znajdziesz taniej tylko w sumie czy to sie opłaca .tam masz punkt autoryzowany,specjalistyczny sprzęt.zawsze to lepsze niż "pan Juziu" sprawdzający na węch.A co do cennika to oficjalny eurotax wiesz za co płacisz i co jest robione.Inny plus masz rachunek i gwarancje na wszystko.Znalazłem adres do nich http://www.cito.com.pl/ kurcze mam nadzieje że to nie reklama

TiP016V;) 

Wysłany: 24-02-2006, 18:38   

RobertWroc napisał/a:
Jeżeli chodzi o warsztaty to na Witebskiej 5 we Wrocku jest gościu który robi tylko Tipo i Tempry.Ma prawie wszystkie używki i to dość tanio.Ale trzeba uwaśżać bo lubi troszke zabajerować i zrobić lub wcisnąć coś co w sumie nie jest potrzebne.Ale ma przynajmniej pojęcie co szwankuje i jak sie za to zabrać

Znam gościa i nie daj Boże trafić tam jak jest dychnięty... a lubi sobie chlapnąć (wtedy to wszystko Ci wciśnie). Ale faktycznie - gadane ma dobre... i ceny czasami wyższe niż za nówki w sklepie. :) )

[ Dodano: 24-02-2006, 18:46 ]
natomiast co do części to brałem pare rzeczy w Domasławie (zaraz za Bielanami) tam gdzie jest hurtownia kawy, skalniaki itp. chłopaczek ma rozłożone dwa Tipo - ceny bardzo dobre.

Odpowiedz do tematu