Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zarabiaj podczas przebywania w internecie
Autor Wiadomość
Świstak 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 17-09-2011, 17:41   Zarabiaj podczas przebywania w internecie

trochę mi się nudziło i szukałem czegoś tam w necie. na stronie chomikuj.pl znalazłem coś takiego jak w temacie. kiedy kliknąłem na link otworzyło mnie się coś takiego:

WYCIĘTE

ktoś się na to natknął z was??warte to uwagi?? czy kolejna lipa??

pzdr.
     assistance   Moneta

kaminkrz 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 17-09-2011, 18:24   

Akurat na to się nie natknąłem, ale mam cztery pewne stronki:
WYCIĘTE

Z każdej z tych stronek dostałem pieniążki - wypłaty zarówno na PayPal jak i na konto bankowe.

P.S.
Nie licz na kokosy z tego ;D

pawel200388 

Wysłany: 17-09-2011, 23:02   

Ok, wszystko to działa i płaci :)
Ale trzeba się liczyć z tym, że jeżeli nie znajdziesz kogos, kogo sam zaprosisz by na Ciebie zarabiał to wielkich pieniędzy z tego nie zrobisz :)
Akurat z tej listy wyżej wymienionych to 20dollars2surf opłaca się najbardziej :)
A, i uwaga, wypłaty przychodzą po sporym czasie, około 1 miesiąca od daty zamówienia wypłaty. Choć są portale, które obsługują wypłaty instant (np. neobux.com).

Jeżeli ktoś jest zainteresowany zarabianiem to może mnie wspomóc rejestrując się z linka z moim refem (polecenie):

WYCIĘTE

Wypisałem z kolejności wg mnie od najbardziej wartych uwagi do najmniej :)
Polecam założenie konta Paypal (WYCIĘTE) na wypłaty :) Jego utrzymanie jest w pełni darmowe, a wypłaty na ten serwis nie są obciążane. Wypłaty na konta bankowe polskie bywają już obciążane niestety prowizją :)
Jeżeli chciałbyś dowiedzieć się więcej, jak z tych stron wycisnąć większą gotówkę, to pisz do mnie na PW, podam Ci gadu czy inna formę kontaktu i pogadamy :P Z wyjątkiem 20dollars, samemu nie da się zarobić więcej niż kilka złotych miesięcznie ;)
Zarabianie w necie polega na wyrobieniu sobie tzw, dochodu pasywnego, raz pracujesz, później czerpiesz zyski. Zapraszasz ludzi, rejestrują się z Twojego linku polecającego (reflink) i oni zarabiają na siebie, ale przy okazji Ty dostajesz dodatkowo np. 10% tego co oni zarabiają (ale oni NIC nie tracą. W niektórych priframach jest to 100% w innych 50, 30, 10, różnie ;) W niektórych masz jeden poziom poleconych, tzn. tylko osoby zarejestrowane z Twojego linku na Ciebie robią, a w innych kilka poziomów, robią na Ciebie zarejestrowani z Twojego polecenia, poleceni Twoich poleconych, poleceni tamtych poleconych. Od 1 do 10 poziomów jest :) Jeśli dobrze zakombinować da się zarabiać :) Ale pierwsze dni zniechęcają :) Jak ktoś to już przejdzie i przeklika, może liczyć na zyski :P
http://forum.tempra.org/-vt22568.htm#273568

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 18-09-2011, 08:30   

Kolejne posty z linkami będą nagradzane punktami.

Takich pseudosystemów zarabiania ma nie być na forum. Możecie sobie o nich rozmawiać, ale proszę nie wklejać linków.

pawel200388 

Wysłany: 18-09-2011, 08:50   

Dobra :)
Choć, mógłbym zapytać o powód? Swoje bym zrozumiał, bo ja od razu podałem linki z poleceniami, ale kolega kaminkrz podał jedynie odnośniki do stron głównych.
Co do tego pseudozarabiania, to nie zgodzę się z takim określeniem :) To, że 95% ludzi nie jest w stanie wycisnąć więcej niż 5zł miesięcznie z takich serwisów do klikania nie znaczy, że pozostali nie potrafią. Jeżeli potrafię przy godzinie dziennie z kilku serwisów zebrać miesięcznie 300zł, to przepraszam bardzo, ale nie jest śmieszna suma. Mam w tym paliwo do samochodu, albo dobre ciuchy, lepsze części do samochodu, czy po prostu wspomożenie domowego budżetu :)
Nie rozumiem więc usunięcia tych linków. Nikt nikogo do niczego nie zmuszał, nie namawiał, serwisy te nie łamią polskiego prawa :) A temat został otwarty w dziale offtopic, gdzie widziałem swego czasu linki do idiotycznych gierek, zdaje się że nawet temat z odliczaniem kolejnych numerków postów.

PS Nie chcę dyskutować, ani wylecieć z forum, tylko pytam jak coś ;)
http://forum.tempra.org/-vt22568.htm#273568

Świstak 

Wysłany: 18-09-2011, 10:18   

miszko napisał/a:
Takich pseudosystemów zarabiania ma nie być na forum. Możecie sobie o nich rozmawiać, ale proszę nie wklejać linków.

luzik ;) nie wiedziałem.
     assistance   Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 18-09-2011, 11:04   

Nie chcę, aby nasze forum propagowało te pseudosystemy zarabiania.

Każdy robi jak chce, jeżeli ma chęć - niech bierze udział, ale to są systemy nabijające kasę twórcom, a nie użytkownikom. Po drugie te systemy nie mają za dużej wiedzy merytorycznej lub wartościowej. Służą głównie spamowaniu i tworzenia (lub propagowania) treści o niskiej wartości.

D@wIdS 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 18-09-2011, 19:05   

Wysyłaj zainteresowanym na PW te linki i po problemie.

Świstak 

Wysłany: 19-09-2011, 19:11   

D@wIdS, nie nie ja się tym nie zajmuję, nie namawiam ludzi, po prostu ciekawiło mnie jak to działa i czy da się na tym zarobić, ale chyba temat się już wyczerpał. Opinie które pojawiają się tu wystarcz ą mi w zupełności, nie jestem zainteresowany tego typu zarabianiem pieniędzy.
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu