|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
SPV |
Autor |
Wiadomość |
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 29-08-2008, 21:02 SPV
|
|
|
No właśnie... Kto z was miał do czynienia z marką SPV (HTC lub pokrewne)?
Co możecie o nich powiedzieć? |
|
|
|
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 29-08-2008, 23:50
|
|
|
Ja jestem w posiadaniu XDA O2 Mini S, lub też MDA Vario/SPVM3000 (czyli htc, z innym brandem). Sprawdź sobie na alledrogo...jak dla mnie zajebista sprawa, zwłaszcza po Nokii 6020...mam wszystko, telefon, dobre głośniki, aparat, internet, pełną klawiature Qwerty, no i miliardy aplikacji na Windows Mobile 6.1. Pełna konfigurowywalnośc, jak dla mnie póki co żaden telefon nie umywa sie do tych z WM, a wśród tych kroluje HTC, także co tu dużo mówić...polecam. Jak masz pytanie, to wal:P |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 31-08-2008, 18:50
|
|
|
Ostatnio testowałem HTC Diamond sprzet bardzo fajny jeden ogromny minus bateria :/ przy moim uzytkowaniu wyrzmala 8h gdzie stara poczciwa ET50 wytrzymuje prawie 2 dni.
Teraz czekam na HTC Touch Pro ma dodatkowo klawiature, powiekszona baterie i pokombinowali cos z zasilaniem zobaczymy jaki bedzie efekt
Generalnie telefony bardzo dobrze wykonane z dbaloscia o szczegoly.
Duzy minus to wyposazenie dodatkowa a wlasciwie jego brak w zestawach nie znajdziemy nic procz ladowarki, kabla, sluchawek i telefonu
Konkurencja daje wszystkie mozliwe ladowarki, uchwyt do auta, czasem etui |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 03-09-2008, 17:13
|
|
|
a co sądzicie o tym telefonie http://www.mgsm.pl/katalog/htc/spve650/ ??? |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|