Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Radom Ostatnio Pechowy...
Autor Wiadomość
czarnooch 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 07-04-2008, 22:21   Radom Ostatnio Pechowy...

Niestety ale stało sie... Moja Tempra została dzisiaj delikatnie ( na szczęście ) uszkodzona.
Niestety również wina leży po mojej stronie a właściwie osoby która jechala moja Tempra,
a mianowicie mojej kobiety...
krótko mówiąc za szybki start, za słabo skręcona kierownica...
i całkiem nowa S-Klasa Coupe zaparkowana na Piłsudzkiego dostaje w dupe :sciana:
Uszkodzenia na szczęście nie są duże...

akj3 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 07-04-2008, 22:23   

no fuck radom pechowy... a na piłsudzkiego pewnie w zaparkowane auto wjechaliście?

** Dodano: 07-04-2008, 23:24 **
ale dobrze że tylko tyle uszkodzeń... :roll:

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 07-04-2008, 22:26   

heh, uszkodzenia na szczęście nieduże, więc w środku wszystko powinno być ok;
kierunkowskaz dużo nie kosztuje, zderzak ze szrotu też, zresztą tyle to wypchasz może zderzak do pierowtnego kształtu delikatnie; ale ta maska i ten błotnik... można to wyklepać od biedy, ale prawdopodobnie będzie wtedy 'takie se';
błotnik może, ale maska raczej się równo nie zejdzie, choć zależy jak to na żywo wygląda, ale mogła cała się wykrzywić i wtedy kto wie.. ja miałem przez jedną babkę też lekko maskę wgniecioną samą, ale wyszo na to, że taniej inną maskę i przelakierować niż tamtą próbować prostować by się równo zeszła..
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

szymekz 

Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 07-04-2008, 22:27   

jak chcesz to moge ci dac prawy bialy kierunek ;) bo kupilem razem z lampa :) i niestety go nie zalozylem bo mam pomaranczowe ;/

akj3 

Wysłany: 07-04-2008, 22:28   

szymekz ale kierunek od Tipo nie podejdzie do Tempry :lalala:

czarnooch 

Wysłany: 07-04-2008, 22:37   

akj3, owszem wjechaliśmy w zaparkowane auto

unknown, kierunek właśnie ten prawy wymieniałem jakieś 3 tyg temu bo mi ktoś podwędził klosz z niego :sciana:
sama lampa niestety też do wymiany bo plastiki wszystkie z tyłu połamane, zderzak powinno sie udać wypchnąć, , a co do maski i błotnika to muszę się zorientować ile kosztuje na szrocie i pomalować

P.S. dodam jeszcze że z babą z mercedesa sie dogadać nie dało bo to nie jej samochód, i oświadczenia nawet sie nie dało spisać bo sie uparła na policje :sciana: w jej mercedesie zniszczeń prawie brak obtarty zderzak i lekko przesuniętu złamały sie ze 3 malutkie plastikowe zaczepy, Kobieta moja dostała 6 pkt i 200 PLN

akj3 

Wysłany: 07-04-2008, 22:43   

aj czarnooch tam to kur** zawsze nastawiane tych samochodów... przynajmniej prawidłowo zaparkowany ten merc był?

czarnooch 

Wysłany: 07-04-2008, 22:50   

szczerze mówiąc to stał dość daleko od krawężnika ale jak by nie patrzeć wina po stronie mojej Kobiety, babka przyjechała z wawy a jej jedyna propozycja na dogadanie sie bylo pojechanie do serwisu merca i kupienie nowego zderzaka :lol:

na szczęście nie stracę zniżek bo takich nie posiadałem :badgrin:

ego 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 08-04-2008, 08:03   

czarnooch napisał/a:
na szczęście nie stracę zniżek bo takich nie posiadałem

zniżek nie stracisz,ale dostaniesz "wzwyżkę" :lalala: :badgrin:
jest nuova Bravo
     assistance   Moneta

Bdm 

Wysłany: 08-04-2008, 09:11   

Chyba przez jakiś czas będę trzymał samochód na parkingu bo zaczynam sie bać :roll: :badgrin:

SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
     Moneta

tygrysio25 

Wysłany: 08-04-2008, 10:48   

Czarnooch nio przykro mi ze tak sie stalo :( wspolczuje ale na szczescie uszkodzenia niewielkie i Wam nic nie jest ....zdarza sie najlepszym niestety....dasz rade zrobic włoszke do spotkania?? 20 kwietnia czy nie bardzo??jak nie to i tak chyba bys mogl przyjechac com?? i BDMSka tez mam ta nadzieje!!!
     Moneta

czarnooch 

Wysłany: 08-04-2008, 23:03   

samochodzik już jeździ kupiłem nowa lampę i kierunek oraz błotnik używany, maskę wyprostowałem, teraz jeszcze muszę to pomalować żeby miało to "ręce i nogi" i tu pytanie do was koledzy gdzie można w Radomiu tanio pomalować samochodzik mam do pomalowania błotnik i maskę. I tu sie też zastanawiam czy malować całą maskę czy tylko mały kawałek w rogu, bo uszkodzenie jest gdzieś na 5 cm^2 więc niewielkie

tygrysio25 

Wysłany: 09-04-2008, 12:23   

czarnooch napisał/a:
samochodzik już jeździ kupiłem nowa lampę i kierunek oraz błotnik używany, maskę wyprostowałem, teraz jeszcze muszę to pomalować żeby miało to "ręce i nogi" i tu pytanie do was koledzy gdzie można w Radomiu tanio pomalować samochodzik mam do pomalowania błotnik i maskę. I tu sie też zastanawiam czy malować całą maskę czy tylko mały kawałek w rogu, bo uszkodzenie jest gdzieś na 5 cm^2 więc niewielkie

Ja malowalem u goscia na pierdocinku tu zaraz obok kosciola....jak sie jedzie na koncowy 9....wwzial odemnie 500 zl za : malowanie nowego blotnika, prostowanie maski (w samym rogu byla lekko wgieta w dol) i malowanie, wymiane zderzaka, lampy oraz malowanie tylnich blotnikow bo byly nowe a juz rdzewialy no i mala popraweczka prawych drzwi.... jak myslicie duzo wzial????
     Moneta

Odpowiedz do tematu