|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zawiesznie Sportowe Z Lanci Delty 1.9 TD do Tipo 1.8 |
Autor |
Wiadomość |
gremlin
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 41 Skąd: Gliwice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-02-2010, 12:08 Zawiesznie Sportowe Z Lanci Delty 1.9 TD do Tipo 1.8
|
|
|
Tak jak w temiacie potrzebuje rady mam całe sportowe zawieszenie do kupienia z Lanci Delty 1.9 TD 94 rok . I zastanawiam sie czy podejdzie do mojego Tipka 1.8 93 rok 3D po lifcie ????? Z tego co wiem to lancia delta to wszystko to samo co tipo Tylko chce się upewnić ?? Pozdrawiam "I dziękuje Za Odpowiedzi |
|
|
|
|
lordabarth
Pomógł: 33 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 582 Skąd: Wolbrom
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-02-2010, 12:25
|
|
|
Wahacze na pewno są dłuższe ,jak Fiacie Coupe a co za tym idzie półosie nie będą pasować.Amortyzatory wg.ePer-a są tylko do tego modelu ale zwrotnica jest taka sama wiec "powinno" pasować. |
_________________ Włoskie samochody są ja Media Markt...nie dla idiotów. |
|
|
|
|
gremlin
|
Wysłany: 14-02-2010, 15:53
|
|
|
lordabarth, a powiedz mi bo mogę też wziąść sam sprężyny bo amory u mnie ta wersja miała już sportowe i są w dobrym stanie tylko czy samę spreżyny też mi podejdą ??? |
|
|
|
|
lordabarth
Pomógł: 33 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 582 Skąd: Wolbrom
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-02-2010, 22:38
|
|
|
Nie sądzę żeby zrobiło to różnice.Najprawdopodobniej założysz podobne sprężyny jakie masz teraz bo są takie same jak w temprze. |
_________________ Włoskie samochody są ja Media Markt...nie dla idiotów. |
|
|
|
|
gremlin
|
Wysłany: 14-02-2010, 22:49
|
|
|
powiem ci postawiłem je koło normalnych i widać od razu że obniżą auto bardziej niż te seryjne sportowe |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|