|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Siłowniki klapy bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
DvL
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 19-05-2007, 13:31 Siłowniki klapy bagażnika
|
|
|
Witam, mam pytanko czy orientuje się ktoś z was czy jest różnica pomiędzy siłownikami bagażnika w Tipo sprzed i po liftingu? Pytam bo na allegro znalazłem, ale w opisie napisali i pasuje do tipo z rocznika 88-92 |
_________________ 160A1.046 i jak dla mnie wystarczy:] |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 19-05-2007, 14:51
|
|
|
ponoc jest przynajmniej tak mi mowil tez znajomy z hurtowni jak zamawialem silowniki do swojego tipaka.. ale co to za roznica to nie mam pojecia.. trzeba by pewnie sciagac dwa i robic porownanie.. mozliwe ze roznica bedzie w udzwigu bo wydaje mi sie ze mocowania beda te same.. hmm |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 20-05-2007, 18:38
|
|
|
Może te z wersji po 93 mają silniejsze te siłowniczki, bo klapa przeciez jest identyko i wątpie żeby mocowania zmieniali. Prawdopodbnie tylko zrobili mocniejsze zeby łatwiej klape dźwigało. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|