|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Sprawą ostrzeżeń |
Autor |
Wiadomość |
sloneczna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 370 Skąd: ostrzeszów wlkp
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 14-03-2006, 22:12 Sprawą ostrzeżeń
|
|
|
Miszko -chciałbym , aby cofnoć ostrzeżenie dane Erewanowi .Bo wytykać błędy to nie to samo co ubliżać.
Prosił bym o kródkie wypowiedzi użytkowników na ten temat .
Uważam, że będzie to demokratyczne i zostaną rozwiane wszelkie wątpliwości .
A głos każdej koleżanki i kolegi będzie jakąś jej częścią doprowadzając do poczucia się
kimś kto też jest i chce mieć głos w sprawach klubu .
Każde takie polemiki chociaż zdają się wprowadzać ferment to po pewnym czasie wyjdą nam wszystkim na dobre i scalą a nie podzielą club powtażam CLUB a nie forum .
A Club to nie tylko forum ........ |
|
|
|
|
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 14-03-2006, 22:16
|
|
|
sloneczna napisał/a: | to nie to samo co ubliżać. |
Ja uwazam ze jednak to co robi Erewan to jest ublizanie. wiele ciekawych rzeczy sie dowiedzialam z jego ostatniego posta na swoj temat.... |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
madzia.
Wiek: 48 Dołączyła: 13 Maj 2005 Posty: 262 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 14-03-2006, 22:22
|
|
|
Uważam, że Erewanowi ban został dany niesłusznie. Nie tylko on uczestniczył w "dyskusji", nie tylko od niego padały różne mniej lub bardziej przykre i kulturalne słowa.
Ukarany został tylko on jako jedna strona konfliktu (ta niewygodna) A co z drugą? Tak samo winna tego co się stało i tego co się obecnie dzieje. Odczuł to że dostał bana za swoje inne niż większośc poglądy, za ciekawość, ideę i próbę dowiedzenia się czegokolwiek. Bo gdyby dostał za obrażanie innych to do bana było więcej kandydatów.
Nie zgadzam z nim się w kilku rzeczach ale to nie oznacza, że chce aby go uciszać. To nie metoda. Myslę, ze jasno napisał to unknown, w swoim poście w reklamacjach. |
_________________ Ja gaduła jestem....a na autach się nie znam ;o) |
|
|
|
|
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 14-03-2006, 22:50
|
|
|
A ja uważam że dostał słusznie.
Powody:
1) Inni denerwowali się odpisując na jego posty.
2) Należę do "mod team" które określił jako "bandę gnojków"
3) 9 na 10 tematów w dziale Reklamacje dotycza Erewana
Jak dla mnie to "gówno" ciągnie sie przez niego
To moje zdanie - prywatne |
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 14-03-2006, 22:57
|
|
|
Po pierwsze, Erewanowi czasami puszczaly "nerwy" i dawał się powieść swojej twórczości. Już mu powiedziałem, że czasami "mądry musi przeboleć jak ktoś mu piasek w oczy sypie". Powie 1 zdanie, a za nim 10 innych komenatrzy, co kolejny to lepszy. Wiec nieraz to 1 zdanie może dużo zmienić.
Ja nie mam nic do niego, ale Erewan dał się zaciągnać w kozi róg. Poprostu jego "nadtwórczość" w myśleniu doporowadzała do lawinowych tematów.
Wiec myślę, że zmądrzeje i nie będzie drugiej takiej sytuacji.
I to wielkokrotne zakładanie kont, pisanie otwartego listu, czy to nie jest bez sensu.
Co do wulgaryzmów, to paru osobom sie zdarzylo, ale sadze ze to bylo w przyplywie "nadtworczosci Erewana". Prawda lezy gdzies po srodku.
A ja juz n silnia razy tlumaczylem na jakiej zasadzie mody sa wybierane!
Mysle, ze to bedzie koniec tematow "Erewanowskich" i jak powroci do nas to nie poniesie juz go drugi raz. Wystarczy ze nie bedzie zabieral glosu, to tematy umra w naturalny sposob. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Mucha
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-03-2006, 23:13
|
|
|
Jakos widze nie rozumiecie intencjii Erewana powiem dosłownie że MOWIŁ PRAWDE PROSTO W OCZY(w przenośni) ALE WY NIE POTRAFICIE PRZYZNAC SIE DO BŁĘDÓW ! Nie bede rzucał cytatami bo zostane potraktowany jak Erewan. Że cytujac jakis tekst mowiacy prawde inny do ktorych bylo to pisane wypierali sie tego. Zuzanna82 napisał/a: | wiele ciekawych rzeczy sie dowiedzialam z jego ostatniego posta na swoj temat.... | Może to co pzeczytalas to byla prawda tylko ze teraz nie masz odwagi sie przyznac do tego.
miszko napisał/a: | Mysle, ze to bedzie koniec tematow "Erewanowskich" | a ja myśle ze te tematy dopiero sie zaczna. Bo zbnowaliscie czlowieka ktory mowil prawde ! Ale co po niektorzy nie umieja sie przyznac do błędu.
Pozdrawiam. |
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 14-03-2006, 23:38
|
|
|
ciezko jest cos mowic jesli tak jak ja zadko bywa sie na forum(ale to za sprawa pracy)jednak mimo ze nie calkiem znam temat to powiem to co widze oczami osoby pozostajacej z boku...nie stoje po jednej czy drugiej stronie...ale panowie jak bedzie taki bajzel i takie pretensie to osoby przychodzace naewt 10postow nie napisza i juz ich tu nie bedzie....widok waszych przepychanek slusznych czy nie jest mocno nieprzyjemny |
|
|
|
|
Arczej
|
Wysłany: 14-03-2006, 23:46
|
|
|
jabko napisał/a: | 1) Inni denerwowali się odpisując na jego posty. |
nikt im nie kazal sie denerwowac ani odpisywac.
jabko napisał/a: | 2) Należę do "mod team" które określił jako "bandę gnojków" |
no to sie chyba poplakales z tego powodu strasznie, bo ci tak pojechal ze szok a skoro sie tak tym przejales to znaczy ze masz cos na sumieniu. jak mi naublizal pewnien osobnik to nawet mu uwagi nie zwrociliscie
jabko napisał/a: | 3) 9 na 10 tematów w dziale Reklamacje dotycza Erewana
Jak dla mnie to "gówno" ciągnie sie przez niego |
prosze jaki ten nasz kolega erewan popularny na 10 postow 9 dotyczy jego osoby
Zuzanna82 napisał/a: | Ja uwazam ze jednak to co robi Erewan to jest ublizanie. |
to co mi powiesz na temat wypowiedzi Emf gdzie uzywal wulgaryzmow typu " q.wa" itp co z tego ze wycial srodek jak i tak kazdy wie o co chodzi Zuzanna82 napisał/a: | wiele ciekawych rzeczy sie dowiedzialam z jego ostatniego posta na swoj temat.... |
powinnas mu podziekowac za to a nie dawac ostrzezenie, ja osobiscie dziekuje osoba ktore mi prawia komplementy jak i mowia przykre rzeczy. przynajmniej wiem co mam w sobie zmienic. cenie w ludziach szczerosc dlatego jestem za erewanem a wy poprostu jestescie falszywymi ludzmi i strach sie od was odwrocic plecami bo mozna dostac cios w plecy. chcialem wyrejestrowac sie z forum na wlasne zyczenie ale po rzozmowie z miszko stwierdzil zeby nie robic nic pochopnie i przeczekac to. przepraszam ile mozna czekac? i na co? wole byc w mniejszosci ludzi ktorzy sa za prawda i nie boja sie o tym mowic niz w wiekszosci ludzi falszywych. erewan jestem z toba bo prawda zawsze wygra z klamstwem a klamstwo ma krotkie nogi. |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 14-03-2006, 23:59
|
|
|
Arczej napisał/a: | to co mi powiesz na temat wypowiedzi Emf gdzie uzywal wulgaryzmow typu " q.wa" itp co z tego ze wycial srodek jak i tak kazdy wie o co chodzi |
Nie mogłeś później usnąć???
Odpowiednie farmaceutyki polecam!!!
Arczej napisał/a: | chcialem wyrejestrowac sie z forum na wlasne zyczenie ale po rzozmowie z miszko stwierdzil zeby nie robic nic pochopnie i przeczekac to. przepraszam ile mozna czekac? i na co? |
Pewnie na kolanach Cię Miszko błagał Arczej napisał/a: | wole byc w mniejszosci ludzi ktorzy sa za prawda i nie boja sie o tym mowic niz w wiekszosci ludzi falszywych. |
Załóż krzyż na ramię i idź do Częstochowy ......hmmmmmm, a może do Torunia
Jak się chłopczykowi na forum nie podoba niech chłopczyk na forum nie wchodzi bo tu UKRYWAJĄ PRZEKLEŃSTWA i chłopczyk później spać nie może.
Jak bym z Tobą rozmawiał w "realu" to chyba umarłbym z nudów.
Nie wiem jak chłopaki w Wa-wce wytrzymuja z takim mazgajem
Co do tematu to myślę, że Jarek powinien wyraźnie okreslić co go wqrza i dojść do jakiegoś konsensusu z Miszkiem.
Qrde bo naprawdę na tym forum jest posępnie
W końcu do Skorzęcina nie będzie miał kto jechać!! |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 15-03-2006, 00:11
|
|
|
Jezu ludzie, zobaczcie, ze duzo z was są mlodzi tutaj stazem i to wy najwieciej chcecie tu cos powiedziec. Chyba nie w tym sens. Nie wy zakladaliscie klub i wlozyliscie tyle pracy w niego, wiec jesli "starszyzna" wyraza odmienne zdanie niz wy, to chyba mozna by to uszanowac.
Erewan dostal ostrzezenie,bo nie umiał zamknąć gęby! |
|
|
|
|
picek
|
Wysłany: 15-03-2006, 10:50
|
|
|
Nie wiesz jak coś na forum zrobić? Tutaj się dowiesz! Coś zmienić? Pisz tutaj! -to cytat ze strony głównej.Faktycznie można się dowiedzieć,że można czytać i nie czytać,rozumieć i nie rozumieć.Ktoś coś wyciąga inny tuszuje,jeden zamyka inny otwiera.Waszym zamiłowanie są auta czy żut błotem na odległość? Nie opowiadam się za którąś ze stron bo jestem początkującym użytkownikiem i nie znam osobiście ludzi którzy tu się"spotykają".Przypuszczam że pewna część osób udzielających się mocno w tym temacie jest w podobnym stanie do mnie.Pewnie zmienilibyście zdanie o sobie nawzajem po bliższym poznaniu a tak potraficie tylko nawzajem się obrażać zza szklanych ekranów. |
_________________ Audi |
|
|
|
|
Arczej
|
Wysłany: 15-03-2006, 11:39
|
|
|
Emf napisał/a: | Jak się chłopczykowi na forum nie podoba niech chłopczyk na forum nie wchodzi bo tu UKRYWAJĄ PRZEKLEŃSTWA i chłopczyk później spać nie może. |
strasznie madra wypowiedz dlugo chyba nad nia nie myslales Emf napisał/a: | Jak bym z Tobą rozmawiał w "realu" to chyba umarłbym z nudów.
Nie wiem jak chłopaki w Wa-wce wytrzymuja z takim mazgajem |
a jakos wytrzymuja, ale ciekawy jestem jak chlopaki w lodzkim wytrzymuja z takim przepadrzalym geniuszem
Emf napisał/a: | Jak bym z Tobą rozmawiał w "realu" to chyba umarłbym z nudów. |
nie placz nie bedziesz mial okazi nie jestes czlowiekiem, z ktorym mial bym zamiecic choc jedno slowo.
Emf napisał/a: | Co do tematu to myślę, że Jarek powinien wyraźnie okreslić co go wqrza i dojść do jakiegoś konsensusu z Miszkiem.
Qrde bo naprawdę na tym forum jest posępnie |
kolega jarek robil to kilka krotnie ale widac albo nie czytacie albo nierozumiecie.
ludzie zacznijcie sie zachowywac jak na swoj wiek przystalo bo jak na wasz wiek to wasze wypowiedzi sa naprawde troche za malo ambitne. postarajcie sie wierze, ze wam sie wkoncu to uda, nie po to nosze ten krzyz do czestochowy czy torunia, zebyscie nie robili zadnych postepow, ale po to zeby sie za was pomodlic, bo wiem ze gdzies tam w srodku jestescie spoko ludzmi tylko musicie to w sobie odnalezc |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 15-03-2006, 13:24
|
|
|
Arczej daj sobie spokoj.... |
|
|
|
|
czecho
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 15-03-2006, 15:29
|
|
|
miszko napisał/a: | Arczej daj sobie spokoj.... |
...bo dostaniesz bana! |
_________________ Tipo 1.6 i.e. suite '94 + LPG BRC
no to nie jest problem... to się wszystko zgłasza jako usterkę... |
|
|
|
|
Arczej
|
Wysłany: 15-03-2006, 16:27
|
|
|
Nieeeee mamo ja nie chce bana juz bede grzeczny
PS. |
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
|
Wysłany: 17-03-2006, 10:38
|
|
|
zenujace... |
|
|
|
|
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 20-03-2006, 16:45
|
|
|
Arczej napisał/a: | to co mi powiesz na temat wypowiedzi Emf gdzie uzywal wulgaryzmow typu " q.wa" itp co z tego ze wycial srodek jak i tak kazdy wie o co chodzi |
Nie rozumiem pytania. Nazwal Ciebie q*wa czy poprostu napisal sobie q*wa?
Arczej napisał/a: | wole byc w mniejszosci ludzi ktorzy sa za prawda i nie boja sie o tym mowic niz w wiekszosci ludzi falszywych. erewan jestem z toba bo prawda zawsze wygra z klamstwem a klamstwo ma krotkie nogi. |
Jaka prawda jakie klamstwo cos Ci sie chyba pmieszalo. Skoro uwazasz, ze Twoje guru Erewan dazy do "objawienia prawdy" to wytlumacz mi:
1. Dlaczego oburzyl go sposob nadawania tytulu moderatora dopiero w momencie kiedy ja go otrzymalam. Pod czas wczesniejszej nominacji siedzial cicho i wszystko bylo dla niego okej.
2. Dlaczego, gdy ktos napisal ze niepodoba mu sie moj podpis (dotyczacy sprzedazy xboxa), Erewan jako pierwszy odpowiedzial, iz moje zachowanie jest niestosowne i wogole byl tym faktem bardzo zniesmaczony. Nastepnym jego "krokiem" bylo umieszczenie we wlasnym podpisie, ze sprzedaje meble czy cos tam. Kiedy to jego podpis spotkal sie zdezaprobatom, to zaczol miec do wszystkich pretensje ze jak ktos smie sie wtracac w jego podpis, a tym bardziej grzebac w jego profilu.
3. Kiedys zaczal udowadniac bronkowi, ze on go osadza nieznajac go. Tym czasme Erewan robi to samo piszac o mnie nieznajac mnie, ze jestem klotliwa i wile ciekawych innych rzeczy.
Wiec prosze Cie niepisz mi, ze Erean jest taki swietny w swym dazeniu do prawdy, bo swoim zachowaniem dowodzi tylko jednego ................
Mucha napisał/a: | Może to co pzeczytalas to byla prawda tylko ze teraz nie masz odwagi sie przyznac do tego.
|
Do czego mam sie przyznac???
Tak moze i owszem kiedys mu wyslalam zdjecie rasy psow ktore mi sie podobaja.Nie wiem nie pamietam bo jesli nawet to bylo to dawno temu, ale bynajmniej nie mialam namysli tego zeby mi kupowal ktos psa. Czy w takim razie mam rozumiec, ze on mi wyslal swoje zdjecia, bo chcial zebym mu kupila nowa koszule?? Chyba jednak chlopak sie pogubil w uzywaniu dwuznacznych zwrotow i na sile sie ich doszukuje wszedzie nawet tam gdzie wszystko jest jednoznaczne.
Tak przyznaje moim nowym hobby jest uwodzenie 30 latkow, a do tej uwiedzonej 4 nalezaloby dopisac madzie, bo przeciez wyslalam jej zdjecie to zapewne chce ja kusic. Acha i jeszcze jedno spalcie mnie na stosie, bo nie mam chrztu i nie plakalam po papiezu. |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
madzia.
Wiek: 48 Dołączyła: 13 Maj 2005 Posty: 262 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 20-03-2006, 19:13
|
|
|
Zuzanna82, no kochana ja wcale nie wiem czy dam ci się uwieść ale...trzeba pomysleć o tym może być fajnie bo ty ogólnie fajna jesteś |
_________________ Ja gaduła jestem....a na autach się nie znam ;o) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|