|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Electronic Check |
Autor |
Wiadomość |
Arkady1s
Pomógł: 6 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 130 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 22-07-2008, 12:15 Electronic Check
|
|
|
Witam. Jeśli uznacie że już to było to od razu przepraszam lub prosze o wskazanie linku do rozwiązania. Niestety w dziale download nie mogę ściągnąć interesującego mnie schematu więc pytam.
W module ele. Check są trzy wejścia.
4 pinowe
6 pinowe
10 pinowe
Do dziesiątki mam wiązkę
generalnie chodzi mi o to gdzie pozostałe kable powinny być wpięte.
Wiem że niebiesko-czerwony idzie do wejścia B pin bodajrze 8
A czarny to masa.
Nigdzie nie znalazłem gdzie idą pozostałe kable więc jak narazie moduł u mnie nie działa
Jeśli już ktoś uporał się z tym problemem pardzo prosze o podpowiedź. |
|
|
|
|
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 22-07-2008, 16:48
|
|
|
nie montowałem el. check, bo już mam i działa, ale jeśli masz wersję z trzema lampkami po lewej stronie rysunku samocjodu (poziomy płynów) to 4 pinowa kostka z zielonymi i czarnymi kabelkami jest od tego |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
|
|
|
|
Arkady1s
Pomógł: 6 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 130 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 22-07-2008, 17:18
|
|
|
Niestety, za mało transferu, Widziałem że mamy coś takiego w dziale download ale niestety nie mogłem tego pobrać. Nie interesuje mnie już kostka czteropinowa bo nie mam tych dodatkowych kontrolek. Najbardziej interesuje mnie ta sześciopinowa bo ona odpowiada na pozostałe kontrolki i trzeba by wczepić te przewody gdzieś w skrzynkę bezpieczników
** Dodano: 02-08-2008, 19:56 **
Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|