|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Już nie długo w Poznaniu. |
Autor |
Wiadomość |
Wujek
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 27-05-2005, 22:06 Już nie długo w Poznaniu.
|
|
|
Od 31.05 jestem już w Poznaniu i chyba na stałe.......cały czas sie martwie jak tam przeżyję nie znam nikogo. Może jakoś sie uda w końcu Poznań to piękne miasto. Najgorsze jest to że nie będe miał dostępu do neta, ale mam nadzieję ze jakos się będziemy kontaktować.
Pozdrowionka |
_________________ ....Tempra 1.4 i.e...ma nowego właściciela |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 27-05-2005, 22:57
|
|
|
Chmmm czy to takie straszne ?
Poznan, miasto jak miasto, tu kogos zabija, tu tramwaj wypadnie z szyn, tu jakas bomba atomowa wybuchnie, tu jakis samochod wpadnie do rzeki. Czyli wszystko po normalnemu...
Mozna by jakis spot Poznanski urzadzic i powitac nowego "poznaniaka"! |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
lotarr
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 28-05-2005, 20:45
|
|
|
Poznań fajne miasto. Nie zapomnę jak umówiłaem się z klientem pod wieżą telewizyjną, była taka śnieżyca ja przejeżdzałem koło niej kilka razy i jej nie widziałem |
_________________ tempra 2,0 ie cat sw '91r. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|