Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy wiecie gdzie mozna kupic taki maly "plastik" ?
Autor Wiadomość
adams 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 05-06-2007, 15:55   Czy wiecie gdzie mozna kupic taki maly "plastik" ?

Witam!

Wczoraj zlamal mi sie taki element z drzwi tylnych lewych. Laczy on rygiel drzwi z ciegnem od zamka pod kontem 90 stopni. Peklo i kleilem ale jeden ruch i znowu strzelilo. Czy to mozna gdzies dokupic? czy musze sie bawic w "zrob to sam"?

Sory za jakosc... komorka :D

grabarz 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 05-06-2007, 16:04   

adams, mi to tez pękło i żadna kropelka nic tego nie trzyma, ja skleiłem to poxipolem
jak na foto i trzyma do dziś ;)

chyba że uda ci sie kupić ,to wiadomo że lepiej :P

Emf 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 05-06-2007, 21:33   

Kupowałem to gówienko w serwisie.
Nie opłaca sie kleić bo więcej na dobry klej wydasz, a i tak pęknie.
Trzy lata temu dałem za to ok. 12zł.

assistance   Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 05-06-2007, 22:04   

albo serwis, albo jakiś lepszy sklep za naście zeta, skleić to tylko dobrym klejem, choć zazwyczaj nie pęka samo w sobie a ta 'oś' tego, ta wciskana okrągła 'grzybkow' część tego leci... na szrocie za 3-5 zeta kupisz...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

stefan 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 05-06-2007, 22:22   

To ja się podpiszę pod ten temat...

Czy ma może ktoś na sprzedaż, albo wie gdzie można dostać plastikową korbkę i do otwierania szyberdachu? Bo moja pękła, a ojciec pogubił jakieś część z niej i chyba musze kupić nową...

grabarz 

Wysłany: 05-06-2007, 22:23   

stefan, po szrotach polataj :roll:

stefan 

Wysłany: 05-06-2007, 22:27   

Na to sam wpadłem, tylko nie mam żadnej gwarancji że na szrotach znajde Tipo z szyberdachem:P

Bratek 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 05-06-2007, 22:32   

Mam taki sam problem, złamało mi się to "coś" i nie działa mi centralka w tych drzwiach :( próbowałem kleić dwa razy, ale tylko na chwilę wystarczało... Może ktoś z klubowiczów ma nie potrzebne :?: :?: :lol: :lol:

adams 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 06-06-2007, 07:03   

Oczywiscie ja tez z checia kupie jezeli ktos ma cos takiego. Wczoraj pytalem sie w sklepach to ludzie odsylali mnie na szrot...

svamp 

Wysłany: 06-06-2007, 18:35   

stefan napisał/a:
To ja się podpiszę pod ten temat...

Czy ma może ktoś na sprzedaż, albo wie gdzie można dostać plastikową korbkę i do otwierania szyberdachu? Bo moja pękła, a ojciec pogubił jakieś część z niej i chyba musze kupić nową...

http://forum.tempra.org/t...alne-vt7717.htm
Też niedawno szukałem, na forum zaoferowała się jeden z użytkowników forum (link powyżej), ale udało mi się kupić w mojej okolicy. Uderz do niego, pewnie jeszcze ma tą korbkę. Tutaj masz link do jego aukcji, znajdziesz tam nr telefonu http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4306694

stefan 

Wysłany: 06-06-2007, 19:19   

svamp, wielkie dzięki. Dzisiaj podczas rozkręcania drzwi (!) znalazłem tą ułamaną część i jeśli wszystko będzie grało to nie będe musiał szukać nowej. Ale jeśli będe takową potrzebował skorzystam z tego co mi podrzuciłeś:P Dzięki wielkie:)[/b]

kuba186 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 25-06-2007, 12:04   

Co do plasticzków to ja zadam pytanie z innej beczki. Podczas wymiany paska rozrządu pękło takie czerwone, plastikowe kółeczko przykrywające śrubę na którymś z tych kół, mechanik powiedział, że jest niepotrzebne ale jakoś nie udało mu się mnie przekonać. Wiecie może co to może być i gdzie to ewentualnie kupić?? Na razie auto stoi rozebrane i czeka na wymianę uszczelki pod głowicą więc mam trochę czasu na poszukiwania...

Odpowiedz do tematu