Czy wiecie gdzie mozna kupic taki maly "plastik" ? |
Autor |
Wiadomość |
adams
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-06-2007, 15:55 Czy wiecie gdzie mozna kupic taki maly "plastik" ?
|
|
|
Witam!
Wczoraj zlamal mi sie taki element z drzwi tylnych lewych. Laczy on rygiel drzwi z ciegnem od zamka pod kontem 90 stopni. Peklo i kleilem ale jeden ruch i znowu strzelilo. Czy to mozna gdzies dokupic? czy musze sie bawic w "zrob to sam"?
Sory za jakosc... komorka |
_________________ >>> Było Tipo 1.6 ie i nie będzie już TIPO <<< |
|
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 05-06-2007, 16:04
|
|
|
adams, mi to tez pękło i żadna kropelka nic tego nie trzyma, ja skleiłem to poxipolem
jak na foto i trzyma do dziś
chyba że uda ci sie kupić ,to wiadomo że lepiej |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:33
|
|
|
Kupowałem to gówienko w serwisie.
Nie opłaca sie kleić bo więcej na dobry klej wydasz, a i tak pęknie.
Trzy lata temu dałem za to ok. 12zł. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:04
|
|
|
albo serwis, albo jakiś lepszy sklep za naście zeta, skleić to tylko dobrym klejem, choć zazwyczaj nie pęka samo w sobie a ta 'oś' tego, ta wciskana okrągła 'grzybkow' część tego leci... na szrocie za 3-5 zeta kupisz... |
|
|
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:22
|
|
|
To ja się podpiszę pod ten temat...
Czy ma może ktoś na sprzedaż, albo wie gdzie można dostać plastikową korbkę i do otwierania szyberdachu? Bo moja pękła, a ojciec pogubił jakieś część z niej i chyba musze kupić nową... |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:23
|
|
|
stefan, po szrotach polataj |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
stefan
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:27
|
|
|
Na to sam wpadłem, tylko nie mam żadnej gwarancji że na szrotach znajde Tipo z szyberdachem:P |
|
|
|
|
Bratek
Wiek: 39 Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 51 Skąd: Rymanów Zdrój
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:32
|
|
|
Mam taki sam problem, złamało mi się to "coś" i nie działa mi centralka w tych drzwiach próbowałem kleić dwa razy, ale tylko na chwilę wystarczało... Może ktoś z klubowiczów ma nie potrzebne |
|
|
|
|
adams
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-06-2007, 07:03
|
|
|
Oczywiscie ja tez z checia kupie jezeli ktos ma cos takiego. Wczoraj pytalem sie w sklepach to ludzie odsylali mnie na szrot... |
_________________ >>> Było Tipo 1.6 ie i nie będzie już TIPO <<< |
|
|
|
|
svamp
|
Wysłany: 06-06-2007, 18:35
|
|
|
stefan napisał/a: | To ja się podpiszę pod ten temat...
Czy ma może ktoś na sprzedaż, albo wie gdzie można dostać plastikową korbkę i do otwierania szyberdachu? Bo moja pękła, a ojciec pogubił jakieś część z niej i chyba musze kupić nową... |
http://forum.tempra.org/t...alne-vt7717.htm
Też niedawno szukałem, na forum zaoferowała się jeden z użytkowników forum (link powyżej), ale udało mi się kupić w mojej okolicy. Uderz do niego, pewnie jeszcze ma tą korbkę. Tutaj masz link do jego aukcji, znajdziesz tam nr telefonu http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4306694 |
_________________ Tipo 1,6 AGT cat. i.e. '91 |
|
|
|
|
stefan
|
Wysłany: 06-06-2007, 19:19
|
|
|
svamp, wielkie dzięki. Dzisiaj podczas rozkręcania drzwi (!) znalazłem tą ułamaną część i jeśli wszystko będzie grało to nie będe musiał szukać nowej. Ale jeśli będe takową potrzebował skorzystam z tego co mi podrzuciłeś:P Dzięki wielkie:)[/b] |
|
|
|
|
kuba186
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 25-06-2007, 12:04
|
|
|
Co do plasticzków to ja zadam pytanie z innej beczki. Podczas wymiany paska rozrządu pękło takie czerwone, plastikowe kółeczko przykrywające śrubę na którymś z tych kół, mechanik powiedział, że jest niepotrzebne ale jakoś nie udało mu się mnie przekonać. Wiecie może co to może być i gdzie to ewentualnie kupić?? Na razie auto stoi rozebrane i czeka na wymianę uszczelki pod głowicą więc mam trochę czasu na poszukiwania... |
_________________ Było: Tipo 1.4 S + LPG '95
Jest: Nuova Lancia Delta 1.8 '94 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|