|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pomoc przy organizacji zlotu |
Autor |
Wiadomość |
Jarek38
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-10-2006, 07:59 Pomoc przy organizacji zlotu
|
|
|
Jak wynika z ankiety dotyczącej miejsca zlotu preferowane są kwadraty 5 i 8.
Sam wybór miejsca to jednak jeszcze nie wszystko.
Potrzebni są ludzie, którzy zajmą się organizacją zlotu w jednym z tych dwóch kwadratów.
Proponuję aby osoby chętne do podjęcia się tego wyzwania wpisywały się poniżej.
Zanim zostanie sprecyzowane miejsce zlotu zobaczmy może czy będzie miał kto go zorganizować.
Może okaże się, że zlot trzeba będzie zorganizować np. w kwadracie 3 bo tam są chętni do jego organizacji, a w kwadratach z czołówki rankingu chętnych do - jakby nie patrzeć - ciężkiej pracy brakuje. |
_________________ Tempra 2.0 ie 8V + LPG |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
|
Wysłany: 10-10-2006, 08:14
|
|
|
Cóż, ja ze swojej strony mogę zaoferować pomoc przy organizacji zlotu w kwadracie 5.
Ósemkę pozostawiam innym... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Jarek38
|
Wysłany: 21-10-2006, 17:19
|
|
|
Temat wisi już ponad 10 dni.
Ilość wpisów jest zaje...sta (że się tak brzydko wyrażę)
Coś mi się wydaje, że jak tak dalej pójdzie to nici z jubileuszowego V OZFT. Co najwyżej wyjdzie z tego ogólnokrajowy spocik w stylu IV OZFT.
Czy naprawdę nie ma chętnych do pomocy? Czy z odzewu na ten temat należy wnioskować, że ludzie chętnie (?) przyjadą na zlot ale pod warunkiem, że ktoś im go zorganizuje?
Radke napisał/a: | ja ze swojej strony mogę zaoferować pomoc przy organizacji zlotu w kwadracie 5 |
Radek bardzo chętnie Ci pomogę. |
|
|
|
|
angelo20
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 21-10-2006, 20:07
|
|
|
Witam Jak moge się przydać to chętnie pomogę Oczywiście w kwadracie "8". |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 21-10-2006, 20:19
|
|
|
Ja mogę pomóc i w 5 i 8. Raczej od strony pomocy w pomysłach i organizacji. Bo co do szukania miejsc na zlot i miejsc do kwaterowania to raczej osoby które tam mieszkają powinny się dowiedzieć. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 21-10-2006, 22:03
|
|
|
jak czas i potrzeba to przy 8ce coś poszukam, zresztą każdy w końcu jeśli na jego rejon padnie , spośród ludzi 'chcących' pewno choćby pomyśi, może napisze.....
niekoniecznie od razu wszyscy muszą się rzucać na ten post tu i rozpisywać.... zresztą jeszcze z 2-3 tyg powisi ankieta, więc nie ma co histeryzować ,jeszcze niektórzy mogą olewać czekając co wyjdzie (choć w zasadzie widać wyniki, ale jak wyjdzie konkretnie już).
Będą wyniki, puścimy temat o miejscach i pomocy; po kolei, w zasadzie jest powszechne 'jakoś będzie', ale to nie znaczy, że od razu się posypie wszystko i że musi być już plan... spokojniej ciut; |
|
|
Jarek38
|
Wysłany: 22-10-2006, 13:38
|
|
|
Unknown chciałbym podzielać Twój optymizm ale niestety ja widzę to bardziej pesymistycznie.
Obawiam się, że raczej większość czeka na to, że ktoś wszystko zorganizuje a oni tylko przyjadą się zabawić.
Ja nie wybierałbym miejsca tylko na podstawie tego, na który kwadrat zagłosuje więcej osób. Co z tego że np. na 5 zagłosuje 40 osób jak do pomocy zgłoszą się np. 3. Czy nie lepiej zorganizować wtedy zlot np. w kwadracie na który zagłosuje 20 osób ale do pomocy zgłosi się 10?
A co do czasu to nie sądzę aby było go aż tak dużo. |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
|
Wysłany: 22-10-2006, 18:59
|
|
|
Jarek38 napisał/a: | Radek bardzo chętnie Ci pomogę. |
Dzięki, we dwóch zawsze raźniej.
A może i we trzech bo Miszko też jest chętny... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 22-10-2006, 19:20
|
|
|
Jarek, rozumiem o co Ci chodzi, ale może nie jest gigantycznie czasu ale jest trochę, więc poczekajmy jak się rozwinie, najwyżej będzie to dłuższy spot, bez pompy jak tak woleć będzie większość, zresztą mogą być ludzie zapracowani i widzieć to jako możliwość odskoku na spotkanie weekendowe zrozumiem... czy to dobrze czy źle..hmm.. ale jednak przez zimę nastroje i możliwości mogą się jeszcze dużo zmienić;
a ludzie się jacyś powinni znaleźć, też bym wolał na gotowe przyjechać, ale w ostateczności jak nic nie wymyślę to mogę choćby książkę wziąś 'turystyczną' czy miejsce jakieś gdzie byłem ciekawsze i online/telefonicznie popytać jakie ceny, miejsca i możliwości; nie będzie to super-super ale na spocik większy też by dało radę, a cxzy atrakcje itp będą to już nei musi zależeć od kogoś kto by miał tylko jakiś np ośrodek złapać i popytać np o ceny, bo jeśli inni przyjadą a chcą coś mieć jako dodatki to mogą zorganizować, nawet jak były 'konkursy' to sprzęt mogą inni przywieźć i nie musi to być koniecznie ktoś z rejonu docelowego... damy jakoś radę, a pesymizmu mi starcza póki co na pracę i szkołę i poprawki, jak się rozluźni to łatwiej będzie myśleć nad zlotem itp |
|
|
Jarek38
|
Wysłany: 22-10-2006, 22:26
|
|
|
No dobra - poczekajmy |
|
|
|
|
Karol
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 10 Lis 2006 Posty: 104 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 11-11-2006, 17:40
|
|
|
Jeśli chodzi o rejon nr5 mogę intesywnie pomóc w realizacji zlotu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|