|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wycieczka objazdowa po krajach UE |
Autor |
Wiadomość |
Krzychu
Wiek: 40 Dołączył: 03 Gru 2004 Posty: 159 Skąd: Koło / Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 10-03-2006, 18:51 Wycieczka objazdowa po krajach UE
|
|
|
Witam!
Juz od dluzszego czasu biega mi po glowie pomysl zorganizowania wycieczki samochodowej - zagranicznej po wybranych 2-3 krajach UE. Jesli chodzi o czas to sierpien, wydaje mi sie dobrym miesiacem. Wtedy jest cieplo, a ceny ciut nizsze. A wiec tak, glowna idea to przejazdzka autem z elementami zwiedzania, biwakowanie, grillowanie itp. Koszty jak wiadomo niskie nie beda ale tez nie kolosalne. Rozmawialem juz o tym z kolega Miszkiem w tamtym roku. We wspolnym gronie bedzie mozna zwiedzic jakis kawalek Europy, przy okazji zobaczymy jak jezdzi sie poza granicami naszego pieknego kraju. |
_________________ Projektowanie stron www
Forum Renault Megane
Fiat Tipo 1.4 ie+LPG '89
Renault Megane 1.9 dTi '98 |
|
|
|
|
rob
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 487 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 10-03-2006, 20:48
|
|
|
no idea super pogratulowac :dance: mysle ze mozna poruszyc temat na ogolnym zlocie a co do jazdy za granicami naszego kraju...to mozemy pomazyc o takiej kulturze popieram pomysl |
_________________ Fiat Ducato 2.3 JTD
Mazda MX3 1.6 16v |
|
|
|
|
bronek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Paź 2005 Posty: 284 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-03-2006, 21:08
|
|
|
Chęci mam jak najbardziej na taki wypad! Jeśli tylko dostanę urlop to zbieram graty i........ w drogę! ))))))) |
|
|
|
|
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-03-2006, 21:15
|
|
|
Czytacie w moich myślach....Też mam ochote na taką impreze. Tyle że u mnie wygląda to tak: Narazie brak kasy no i nie wiem czy na taką wycieczke nie musiałbym wziąść wozu serwisowego :D:D(joke). Jak tylko zdam mature i wszystko pójdzie po mojej myśli to też będe za taką akcją... |
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 10-03-2006, 21:42
|
|
|
hmmm... idea ciekawa, w moim odczuciu 'chciało by się' bo mogło by być fajnie...
jednakże pozostaje życzyć powodzenia, bo obawiam się ,że nie uda Ci się zgrać grupki na taki wypad... koszty i jeszcze raz koszty, po drugie na wakacje raczej każdy ma jakieś swoje plany i na 'drugie' wakacje objazdowe czasu, funduszy itp może braknąć...
po trzecie niektórzy nawet w wakacje pracują i nie mają czasu na porządny objazd no i znajdą się jeszcze inne powody...
idea jak pisałem fajna, sam bym się chętnie (naprawdę) wybrał, ale już teraz wiem ,że to raczje dla mnie nierealne (ale nigdy nie wiadomo)...
funduszy i czasu by to zjadło ale mogła by być piękna wycieczka
pozostaje życzyć powodzenia, jestem ciekaw co do ew. zdjęć, raportu, opowiadań jeśli się uda... a póki co zloty w PL... |
|
|
Krzychu
Wiek: 40 Dołączył: 03 Gru 2004 Posty: 159 Skąd: Koło / Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 10-03-2006, 22:11
|
|
|
rob napisał/a: | no idea super pogratulowac :dance: mysle ze mozna poruszyc temat na ogolnym zlocie a co do jazdy za granicami naszego kraju...to mozemy pomazyc o takiej kulturze popieram pomysl |
Fajnie ze jest poparcie mojego pomyslu. Obowiazkowo na zlocie o tym porozmawiamy panowie. A co do kultury to mam porownanie ze Szwecją i roznica jest znaczna.
Szczegoly sa jeszcze do dopracowania, obecnie jest tylko idea. |
_________________ Projektowanie stron www
Forum Renault Megane
Fiat Tipo 1.4 ie+LPG '89
Renault Megane 1.9 dTi '98 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|