Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wycieczka objazdowa po krajach UE
Autor Wiadomość
Krzychu 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 10-03-2006, 18:51   Wycieczka objazdowa po krajach UE

Witam!
Juz od dluzszego czasu biega mi po glowie pomysl zorganizowania wycieczki samochodowej - zagranicznej po wybranych 2-3 krajach UE. Jesli chodzi o czas to sierpien, wydaje mi sie dobrym miesiacem. Wtedy jest cieplo, a ceny ciut nizsze. A wiec tak, glowna idea to przejazdzka autem z elementami zwiedzania, biwakowanie, grillowanie itp. Koszty jak wiadomo niskie nie beda ale tez nie kolosalne. Rozmawialem juz o tym z kolega Miszkiem w tamtym roku. We wspolnym gronie bedzie mozna zwiedzic jakis kawalek Europy, przy okazji zobaczymy jak jezdzi sie poza granicami naszego pieknego kraju.

Fiat Tipo 1.4 ie+LPG '89
Renault Megane 1.9 dTi '98
     Moneta

rob 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 10-03-2006, 20:48   

no idea super pogratulowac :dance: mysle ze mozna poruszyc temat na ogolnym zlocie a co do jazdy za granicami naszego kraju...to mozemy pomazyc o takiej kulturze :) popieram pomysl =D>

bronek 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 10-03-2006, 21:08   

Chęci mam jak najbardziej na taki wypad! Jeśli tylko dostanę urlop to zbieram graty i........ w drogę! :) )))))))
     Moneta

Chiquita 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 10-03-2006, 21:15   

Czytacie w moich myślach....Też mam ochote na taką impreze. Tyle że u mnie wygląda to tak: Narazie brak kasy no i nie wiem czy na taką wycieczke nie musiałbym wziąść wozu serwisowego :D :D:D(joke). Jak tylko zdam mature i wszystko pójdzie po mojej myśli to też będe za taką akcją...

assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 10-03-2006, 21:42   

hmmm... idea ciekawa, w moim odczuciu 'chciało by się' bo mogło by być fajnie...
jednakże pozostaje życzyć powodzenia, bo obawiam się ,że nie uda Ci się zgrać grupki na taki wypad... koszty i jeszcze raz koszty, po drugie na wakacje raczej każdy ma jakieś swoje plany i na 'drugie' wakacje objazdowe czasu, funduszy itp może braknąć...
po trzecie niektórzy nawet w wakacje pracują :) i nie mają czasu na porządny objazd no i znajdą się jeszcze inne powody...

idea jak pisałem fajna, sam bym się chętnie (naprawdę) wybrał, ale już teraz wiem ,że to raczje dla mnie nierealne (ale nigdy nie wiadomo)...
funduszy i czasu by to zjadło ale mogła by być piękna wycieczka :)

pozostaje życzyć powodzenia, jestem ciekaw co do ew. zdjęć, raportu, opowiadań :) jeśli się uda... a póki co zloty w PL...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Krzychu 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 10-03-2006, 22:11   

rob napisał/a:
no idea super pogratulowac :dance: mysle ze mozna poruszyc temat na ogolnym zlocie a co do jazdy za granicami naszego kraju...to mozemy pomazyc o takiej kulturze :) popieram pomysl =D>

Fajnie ze jest poparcie mojego pomyslu. Obowiazkowo na zlocie o tym porozmawiamy panowie. A co do kultury to mam porownanie ze Szwecją i roznica jest znaczna.
Szczegoly sa jeszcze do dopracowania, obecnie jest tylko idea.

Fiat Tipo 1.4 ie+LPG '89
Renault Megane 1.9 dTi '98
     Moneta

Odpowiedz do tematu