Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy to kogoś od nas?
Autor Wiadomość
look.toronto 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 30-04-2008, 09:51   Czy to kogoś od nas?

Jak w temacie

http://www.alert24.pl/ale...159044.html?i=3

Gość - ;)

Tipo 1,4s 1994r. 205kkm
LPG Tomasetto

ciechu 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 30-04-2008, 10:49   

Znajomo wygląda. A tak swoją drogą, to jakbym dorwał tych co mają radochę z przebijania opon, to bym im gwoździe w stopy powbijał. Jak narazie w temprze jeśli miałem panę, to sposobem naturalnym, ale kiedyś w maluszku ktoś się wyżył i przebił mi dwie opony, reszty nie zdążył bo go sąsiad przegonił.
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
     assistance   Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 30-04-2008, 17:25   

gwoździe w stopy... hmmm.. lepiej kazać im po szkle chodzić :D
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

rafal22bb 

Wysłany: 30-04-2008, 18:02   

A mnie ktoś w Tipo pod pracą ustawił gwoździe (okres zimowy) wsiadłem i nieświadomy pojechałem do domu (dobrze że blisko) po drodze zacząłem się ślizgać i kręcić nie szło, do domu dojechałem. Sprawa sie wyjaśniła jak przejrzałem sobie nagranie z kamery w robocie, dowcipnisiów poznałem i odpowiednio rozliczyłem ... :evil: ha i nawet po paru minutach młucki zwrócili za opony...

Pierwszy niezależny dziennik internetowy redagowany przez Was http://trybunaludu.info
     assistance

Tipo-14000 

Wysłany: 30-04-2008, 19:22   

:) Nom ktoś kto w Bielsku demoluje jakiemuś młodemu kierowcy auto musi być albo szalony albo znać każdego :)

BIIELSKO POVER hehe

Z jakiego osiedla jesteś Rafał ?

rafal22bb 

Wysłany: 30-04-2008, 20:51   

Kilkanaście lat na złotych łanach, a teraz na Mieszka I.
Nawet jakby znali samego Papierza to i tak bym tego nie przepuścił ;)

Pierwszy niezależny dziennik internetowy redagowany przez Was http://trybunaludu.info
     assistance

unknown 

Wysłany: 01-05-2008, 13:00   

mieszkam niedaleko rafała i jakoś opon w okolicy nikt nie przebija :D i nie przebijał nigdy...

za to np na Wojska Polskiego swego czasu to i nawet cegły 'potrafiły odpaść' z dachu bloku, na przednią szybę na parking jak był ktoś upierdliwy z mieszkańców... ale jak się znało ludzi to można było parkować spokojnie :D
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Dragomi 

Wysłany: 18-05-2008, 13:35   

hmm... a mi ostatnio ktos za bardzo nachodzi moje tipo:( najpierw spuszczone opony potem próba kradzieży auta(auto zostało okradli wnętrze), teraz przebita opona i porysowana prawa i lewa strona :sciana: ktoś robi to specjalnie bo chyba nie zna lub nielubi brata ale chyba nie wie że starszy brat ciągle jest w kraju i pod ręką
Fiat Tempra 1.6;]

Tipo-14000 

Wysłany: 18-05-2008, 13:44   

Najprawdopodobniej kolega MŁODY z forum nachodzi twoje Tipo i "zabiera" co mu potrzebne , ostatnio kupiłem od niego kilka plastików z wewnątrz , jeszcze Ciepłych jak sądze :badgrin: :badgrin: :badgrin:

JOKE

yoyo 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 18-05-2008, 13:46   

na takich idiotów to tylko dobry oklep zadziała

ostatnio w radiu mówili, że jakiś gość jeździł pijany zygzakiem po osiedlu - zatrzymali kolesia i mu natłukli - następnym razem zastanowi się zanim wsiądzie po pijaku

Dragomi 

Wysłany: 18-05-2008, 14:02   

Tipo-14000 napisał/a:
Najprawdopodobniej kolega MŁODY z forum nachodzi twoje Tipo i "zabiera" co mu potrzebne , ostatnio kupiłem od niego kilka plastików z wewnątrz , jeszcze Ciepłych jak sądze :badgrin: :badgrin: :badgrin:

JOKE

hehe sam próbowałem je ostatnio odkleic jeden mi sie udało reszty nawet MacGyver nie da rady hehe ale jeżeli połamane to ode mnie hehe żart
Fiat Tempra 1.6;]

stefan 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 20-05-2008, 22:37   

-"Mamo, gdzie jest ulicą Ładna we Wrocławiu?"
-"Tam, a tam, tam sami złodzieje mieszkali..."

No i nie dziwiota, dzielnica nie zaciekawa, to po pijaku komuś się nudziło...:/

Odpowiedz do tematu