|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
amortyzatory w 1.6 i 2.0 tył przód różnice w zawieszeniu |
Autor |
Wiadomość |
Guzik
Pomógł: 13 razy Wiek: 33 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 774 Skąd: Pińczów/Kraków
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 21-03-2010, 14:51 amortyzatory w 1.6 i 2.0 tył przód różnice w zawieszeniu
|
|
|
Pany, mam 2.0 i strasznie miękka jest zwłaszcza z tyłu. Czy podpaszą mi amorki od 1.6? Tam mam w stanie świetnym, jest duuużo twardsza tylko nie wiem czy będą pasować. Najbardziej chodzi mi o tył, bo właśnie tutaj mogą być takie same(przód już jest cięższy).
** Dodano: 21-03-2010, 16:01 **
i jeszcze jak się sprawa ma ze sprężynami?? |
_________________ Tempra 2.0 8V - pozostały miłe wspomnienia
BTW - może kupię ZADBANĄ(nie szrot!) Tempre.
|
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 21-03-2010, 17:06
|
|
|
Guzik, tył w temprach we wszystkich jest taki sam ( no może oprócz tych z hydrauliką) wszystko podejdzie, byle był to zestaw z sedana do sedana wkładany, bo w kombi sprężyny są twardsze i dupa idzie do góry. |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Guzik
Pomógł: 13 razy Wiek: 33 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 774 Skąd: Pińczów/Kraków
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 22-03-2010, 08:39
|
|
|
ok, to super, bo te amory mam strasznie miękkie, a w tamtej były w fajnym stanie i twardziutkie Póki co zbieram na blacharkę więc będą musiały być takie
Dzięki |
_________________ Tempra 2.0 8V - pozostały miłe wspomnienia
BTW - może kupię ZADBANĄ(nie szrot!) Tempre.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|