|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Dedra 1.6ie wymiana tłumika srodkowego i koncowego |
Autor |
Wiadomość |
dawidek9919
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 21-02-2013, 16:08 Dedra 1.6ie wymiana tłumika srodkowego i koncowego
|
|
|
Witam mam taki problem własnie urwało mi sie mocowanie tłumika....co gorsza mam dziure w nim i tak buczy ze wytrzymac nie idze....poradzcie czy go wymienic czy spawac.jutro jestem umowiony z mechanikiem mówił ze nie maja tłumików od dedry ale moze podpasuje od inego fiata
|
_________________ Dyskusja z właścicielem VW o motoryzacji nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem.
Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał. |
|
|
|
|
JAM_BELFEGOR
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
|
|
|
|
dawidek9919
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 22-02-2013, 16:34
|
|
|
Byłem dzis u mechanika co tłumiki robia wszystko sie posypało katalizator do dupt złączka i tłumik zostawił mi tylko koncowy stary ,srodkowy dał od tempry a zamiast katalizatora wstawił strumienice ,nowy cybant gumy itp ,skasowali 340zł |
_________________ Dyskusja z właścicielem VW o motoryzacji nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem.
Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|