|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jaki termostat? |
Autor |
Wiadomość |
Ajgor
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 14-02-2005, 16:44 Jaki termostat?
|
|
|
Czy w roznych silnikach w Temprach sa rozne termostaty, czy we wszystkich takie same? Mam silnik 1.4 z jednopunktowym wtryskiem. Dzwonilem dosklepu, zeby zapytac, czy maja termostaty, to gosc sie mnie zapytal, czy termostat jest w obudowie, czy bez. Jaki termostat jest w moim silniku? Bo nie wiem, czy brac ... |
_________________ Pozdrawiam.
Ajgor.
Tempra 1.4 i.e. SPI. Bez gazu. '93
http://sekwencery.4sql.net - forum użytkowników procesorów gitarowych firmy Line6. Homerecording i sekwencery. |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-02-2005, 17:40
|
|
|
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że masz termostat w obudowie. W silnikach 1,4/1,6 termostat jest zintegrowany razem z obudową i w zależności od wersji rożni się temperaturą otwarcia. |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
Ajgor
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 14-02-2005, 18:31
|
|
|
Dzieki za odpowiedz. Ten termostat w sklepie jest w obudowie. Cena 45zl |
_________________ Pozdrawiam.
Ajgor.
Tempra 1.4 i.e. SPI. Bez gazu. '93
http://sekwencery.4sql.net - forum użytkowników procesorów gitarowych firmy Line6. Homerecording i sekwencery. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|