Skutki szaleńczej jazdy BMW |
Autor |
Wiadomość |
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 09-05-2007, 21:30 Skutki szaleńczej jazdy BMW
|
|
|
http://www.rynkowy.pl/forum/viewtopic.php?t=75
Głupota Czasem sam lubie depnąć , ale bez przesady trzeba wiedzieć kiedy i gdzie |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
William
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 09-05-2007, 21:41
|
|
|
KRT napisał/a: | ale bez przesady trzeba wiedzieć kiedy i gdzie |
Tzn. kiedy i gdzie? |
_________________ BMW E32 735i
Alpina B11 Project |||||||||| 40% |
|
|
|
|
KRT
|
Wysłany: 09-05-2007, 21:48
|
|
|
William napisał/a: | Tzn. kiedy i gdzie? |
np. gdzieś gdzie niemasz normalnego ruchu ulicznego I niemów że niewiesz o co chodzi Hallo 140km/h to jest lekka przesada no ale to wkońcu BMW chyba pierwszy raz niepisze $UBARU Jak sie chce wyrzyć to jade w piątek , sobote albo niedziele w jedno miejsce gdzie nawet zwykli kierowcy wiedzą co sie tam dzieje |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 09-05-2007, 22:00
|
|
|
jednym słowem debil...a mowilem wczesniej o stereotypach. I nadal twierdze ze to niestety prawda. Dopoki do BMW beda wsiadac bezmózgie matoły naszprycowane koksami to tak wlasnie bedzie i taki obrazek bedzie przypisany do BMW. Chore,glupie i beznadziejne. Bo taka dobra marka.
Wystarczy poczytac komentarze z tamtego forum.
Cytat: | Wracając pół godziny temu z redakcji trafiłem na kolejne rozbite BMW Shocked Tym razem na skrzyżowaniu Daszyńskiego z ul. Kościuszku. Kompletnie rozbity przód, właśnie zbierali je na lawetę.
Nie jestem uprzedzony wobec kierowców BMW ale coś w tym chyba jest. |
Mowi samo za siebie. |
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-05-2007, 07:20
|
|
|
Ninja myśle dokładnie tak samo jak Ty |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
William
|
Wysłany: 10-05-2007, 08:43
|
|
|
Dobrze, ale nie mieszajcie w to stereotypów. Wypadek, taki jak inny.. za duża prędkość, brak wyobraźni i brawura. Zawinił łącznik... nie auto..
Nawet nie będę bronił,bo przecież nie ma kogo.. Wypadków naoglądałem się sporo z racji zawodu, ale nie zauważyłem jakiejś zależności. No chyba jedynie taką, że jak BMW jest rozbite, to na 75% jest to e36 :] A beemka? No kusi do przyciśnięcia i że jest mocne, a trzeba nad nim umieć panować to 2 różne sprawy.
Fakt jest taki, że musimy walczyć z takim stereotypem i powoli daje to efekty. Problem leży przede wszystkim w recenzentach. Ci nie mając najczęściej pojęcia opisują BMW co najmniej tak jakby znali środowisko i jeździli nim lata... |
|
|
|
|
look.toronto
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 10-05-2007, 08:44
|
|
|
Ja pozostawie to bez komentarza. Zdjęcia przemawiają same za siebie...... |
_________________ Pozdrawiam :-)
Gość -
Tipo 1,4s 1994r. 205kkm
LPG Tomasetto |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 10-05-2007, 09:22
|
|
|
Marek czy chcesz czy nie to takie wlasnie są stereotypy. Co z tego ze znasz to srodowisko od wewnatrz. Opisuje to tak jak widzą to inni postronni ludzie,nie klubowicze.Bo to oni tworzą opinie i stanowią wiekszosć. I jest ich napewno wiecej niz "Beemkarzy". I nie wiem jakim sposobem chcesz z tym walczyc to i tak nie wygrasz. Bo łyse nakoksowane pały wsiadały i beda wsiadac w BMW i beda wsrod spoleczenstwa wlasnie sprawiac złe wrażenie i stad sie bierze wlasnie taki wizerunek Beemkarza. Mnie to boli rownie mocno jak Ciebie. Bo takie cepy to powinny rowerami jezdzic a nie BMW. Jak slysze ze jakis idiota wjechal w cos to pierwsza mysl to - Jechał pewnie BMW. No nie mow mi ze tak nie jest. Dla mnie zrozumiale ze bedziesz bronił. Na szczescie Tobie daleko od wizerunku idioty w BMW i chwała Ci za to.
Jest wiele aut mocnych ktore kuszą do przycisniecia ale wiekszosc durnych wybryków stanowi...BMW. Czemu
A auto tak jak mowisz...nie zawiniło. Zawinił kierowca,ktory siedzial w aucie. Tylko czemu tacy idioci wlasnie wybrali BMW...W sumie dobrze ze nie subaru. chociaz to tez pewnie kwestia czasu. O debilu Karolu juz bylo glosno... |
|
|
polansky
Pomógł: 20 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1007 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-05-2007, 09:28
|
|
|
To jest przykład jak z BMW zrobić Smarta
Założę się, że koleś dostał tą BMkę od starego albo też mu ją podprowadził jak ojciec był w pracy. I się popisywał przed kolegami.
Ciekawe jaką miał minę jak wrócił do domu |
_________________ Traktuj innych tak, jak byś chciał żeby Ciebie traktowano
|
|
|
|
|
KRT
|
Wysłany: 10-05-2007, 10:04
|
|
|
Ninja napisał/a: | Jest wiele aut mocnych ktore kuszą do przycisniecia ale wiekszosc durnych wybryków stanowi...BMW. Czemu |
Bo jest to po prostu tania marka (mówie o autkach z lat 90 jest ich pełno i tanio) i mogłem sobie zamiast fiat-a tipo kupic równie dobrze jakaś bawarke z silnikiem 2.5 i wymiatałbym za te same pieniądze co tipo , ale mi sie bardziej moje tipko podobało niż jakaś bawara i wtedy właśnie wszyscy by mówili że o kozak w BMW a takto nikt mi niepowie kozak we fiacie szaleje tylko o patrz jak to zap... A $UBARU jest jednak droższą marką na naszym rynku i niestac na nią tak dużo dresów |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-05-2007, 14:43
|
|
|
Nieźle się rozpadł, co raczej nie jest normalne :S
Zapewne jakiś sprowadzony, "bezwypadkowy" (złożony z dwóch) z Reichu |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
William
|
Wysłany: 10-05-2007, 16:20
|
|
|
Ja myślę, że stereotypy tworzymy sami... Dla przykładu wystarczy przeczytać dokładnie tytuł tematu.. Nie jest on zatytułowany "Skutki szaleńczej jazdy samochodem" tylko właśnie "Skutki szaleńczej jazdy BMW". Nie musiałem czytać treści.. Już wiedziałem doskonale o co w tym chodzi. To jest dla mnie tworzenie stereotypów.
polansky napisał/a: | Założę się, że koleś dostał tą BMkę od starego albo też mu ją podprowadził jak ojciec był w pracy. I się popisywał przed kolegami. |
Gdybyś przeczytał dokładnie temat na tamtym forum, wiedziałbyś że nie ma on nic wspólnego z dresami, karkami i tatusiowymi autami Kolejny przykład stereotypu
Emf napisał/a: | Zapewne jakiś sprowadzony, "bezwypadkowy" (złożony z dwóch) z Reichu |
I kolejny przykład
Tak na serio, to powiem Ci z doświadczenia moich współmarkowych kolegów, że tylna oś w e36 jest najczęściej odpadającym elementem . E36 jest skonstruowane z 3 brył, które niby były nowością techniczną, a sypią się jak nic. Dlatego nie cierpię e36 sprzed 94 roku. Potem był lifting i zmiana konstrukcyjna podwozia. Wtedy dopiero powstało konkretne M3 w budzie e36. Wcześniej gibało się od naprężeń i było powodem wielu reklamacji.
KRT napisał/a: | Bo jest to po prostu tania marka (mówie o autkach z lat 90 jest ich pełno i tanio) i mogłem sobie zamiast fiat-a tipo kupic równie dobrze jakaś bawarke z silnikiem 2.5 i wymiatałbym za te same pieniądze co tipo , |
Żeby jeździć BMW z lat 90-tych trzeba takie kupić i doprowadzić do wyglądu i używalności. A to jest 2 krotny koszt zakupu. Dajmy na to E30 z 91 roku koszt 7 tys + 5-6 tys Twój wkład. E36 z 96 roku to 15 tys + 5-6 tys do roboty. Auta te nie są więc tanie jeśli chcesz mieć dobre, sprawne i ładnie wyglądające auto (ori lub german). Karki niestety kupują auta i nawet oleju nie wymieniają, bo liczy się lans parchatym trupem, gdzie prestiż to tylko marka.. W tym jest problem, dlatego się rozwalają i dlatego się o tym mówi. Auto nawala w trakcie szaleńczej jazdy. Tak zginął mój kolega z klubu, który wracał zakupionym autem do domu (urwał mu się sworzeń przy 100km/h).
Ninja napisał/a: | W sumie dobrze ze nie subaru. chociaz to tez pewnie kwestia czasu. O debilu Karolu juz bylo glosno... |
Karol, był debilem który się sfilmował i tyle. Statystycznie w procentach, to właściciela Subaru bardziej chyba korci do szaleństwa niż przeciętnego właściciela BMW. Statystycznie, bo znacznie mniej Subaru niż BMW na Polskich drogach. Czyli na 100% posiadaczy Subaru 70% zaszaleje... Na 100% BMW 60% dopada głupawka (czysto hipotetycznie dla zobrazowania myśli). |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 10-05-2007, 17:05
|
|
|
Gościowi przy uderzeniu chyba szpachla puściła i tą ćwiarte oderwało
A tak na serio to samo zdażenie powinno juz wszystko mówić o kierowcy, bo normalnie to on raczej sie tam nie zachował |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 10-05-2007, 17:18
|
|
|
ale fotel skóra jeszcze jakoś wygląda, może pójść na allegro a BMka po szpachli jako Z3 wersja beta
a na poważnie to musiał gościu przegiąć.....
nawet w mieście mogę przyjąć, ok, że ktoś ponad 100wą poleci odbrze, ale to np tylko w przypadku jak jest odcinek, wieczorem, gdzie nie ma albo prawie nie ma ruchu i nie ma bocznych dróg czy miejsc, bram chodników gdzie ktoś/coś/auto/pieszy może wyskoczyć... no i kierowca musi wiedzieć co robi... jest to wtedy wariactwo, ale jeszcze bym o tym zapomniał... ale jeśli to centrum miasta gdzie dużo ludzi to nie... przegiął jak widać.... |
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-05-2007, 18:42 Re: Skutki szaleńczej jazdy BMW
|
|
|
KRT napisał/a: | Głupota |
Fakt, na głupotę i bezmyślność jeszcze niestety nie wynaleziono lekarstwa.
A szkoda... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 10-05-2007, 21:18
|
|
|
William napisał/a: | Ja myślę, że stereotypy tworzymy sami... Dla przykładu wystarczy przeczytać dokładnie tytuł tematu.. Nie jest on zatytułowany "Skutki szaleńczej jazdy samochodem" tylko właśnie "Skutki szaleńczej jazdy BMW". Nie musiałem czytać treści.. Już wiedziałem doskonale o co w tym chodzi. To jest dla mnie tworzenie stereotypów. |
no wlasnie o tym mowie.
William napisał/a: | Karol, był debilem który się sfilmował i tyle. Statystycznie w procentach, to właściciela Subaru bardziej chyba korci do szaleństwa niż przeciętnego właściciela BMW. Statystycznie, bo znacznie mniej Subaru niż BMW na Polskich drogach. Czyli na 100% posiadaczy Subaru 70% zaszaleje... Na 100% BMW 60% dopada głupawka (czysto hipotetycznie dla zobrazowania myśli). |
owszem Subarowcy też poginają i to niezle ale w wiekszosci to ludzie na poziomie. Byli rajdowcy,obecni rajdowcy (Ci mysle nie mają problemow z ogarnianiem auta) albo panowie ktorzy są poważni i poważani. No oczywiscie są wyjątki jak chociazby wspomniany debil Karol.
BMW moze sobie kupic kazdy młodziak bo te stare modele są tańsze i atrakcyjniejsze dla takich młotków za kierownicą. Napewno BMW za nieduzą cene jest atrakcyjniejsze niz taki Legacy jak jak mam. Stad własnie wiecej głupków za kierownicą BMW anizeli Subaru.
I napewno mniej sie slyszy o wyczynach gosci z subaru niz o wyczynach BMkarzy. Wyczynach=durnych wybrykach.
Dla przykladu:
Dzis jadą na Chwarzno do mojej lubej stoje sobie w korku a tu jakis pajac (bo inaczej nie mozna nazwać takiego) oczywiscie w BMW serii 7 (w najnowszej budzie) wyprzedzil sobie wszystkich pasem dla skrecających w prawo i wpakował sie na początek kolumny.
Nie musze mowic chyba co sobie pomyslalem? Kurrrrrr debil ma BMW za grubą kase to mysli ze nie musi stać w korkach. Wkurzają mnie takie bufony i Bog mi swiadkiem ze jakbym byl gliniarzem to jeba**ym mandatami za takie gnojarstwo jak nie wiem co. Brak kultury jazdy i poważania dla innych kierowców jest o wiele bardziej nagminny u kierowców BMW anizeli kierowców innych marek. Takie są moje spostrzezenia osobiste. A jezdze troche po miescie (chociazby w pracy) to widze co sie dzieje.
William dbaj o dobry wizerunek kierowcy BMW to moze kiedys w koncu dzieki takim normalnym ludziom odmieni sie stereotyp tworzony przez innych uzytkownikow/obserwatorów drogi... |
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-05-2007, 21:50
|
|
|
Ninja napisał/a: | Wkurzają mnie takie bufony i Bog mi swiadkiem ze jakbym byl gliniarzem to jeba**ym mandatami za takie gnojarstwo jak nie wiem co. Brak kultury jazdy i poważania dla innych kierowców jest o wiele bardziej nagminny u kierowców BMW anizeli kierowców innych marek. |
To racja.
Dobija mnie jak panisko w niezłej furze uważa resztę ludzi za "plebs" i jedzie tak jak jemu się podoba, a nie jak stanowią przepisy. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
polansky
|
Wysłany: 11-05-2007, 11:20
|
|
|
William napisał/a: | Gdybyś przeczytał dokładnie temat na tamtym forum, wiedziałbyś że nie ma on nic wspólnego z dresami, karkami i tatusiowymi autami Kolejny przykład stereotypu |
Przyznaję się nie doczytałem do końca Bo już nie mogłem patrzeć jak można tak autko zniszczyć
A z tymi rumunami to myślałem, że tylko tak wypisują ludzie na tamtym forum, dopiero jak obejrzałem następne zdjęcia.
I właśnie mnie tak zastanawia, skąd tacy "rumuni" mają tyle kasy na takie auta? I już nawet nie chodzi mi o takie BMW, ale często widuję u siebie takich w Merolu za co najmniej 150 tys. zł więc niech mi nie mówią jak chodzą po ludziach (mieszkaniach) , że są biedni i potrzebują na chleb
Ninja napisał/a: | Dzis jadą na Chwarzno do mojej lubej stoje sobie w korku a tu jakis pajac (bo inaczej nie mozna nazwać takiego) oczywiscie w BMW serii 7 (w najnowszej budzie) wyprzedzil sobie wszystkich pasem dla skrecających w prawo i wpakował sie na początek kolumny.
Nie musze mowic chyba co sobie pomyslalem? Kurrrrrr debil ma BMW za grubą kase to mysli ze nie musi stać w korkach. |
Wstyd się przyznać, ale u mnie w Kraku jest to samo, zwłaszcza na jednej ulicy, na której zawsze są korki(3 pasy z czego 2 stoją które idą prosto, a trzeci odchodzi w prawo i nim się jedzie) też się znajdują takie cwaniaczki co jadą sobie prawym pasem do końca a potem pakują się na początek korka wymijając ze 30 samochodów. Jak mam czasem zły dzień to specjalnie takich podpuszczam żeby się mi ryli a potem ich blokuję |
|
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 11-05-2007, 12:54
|
|
|
polansky napisał/a: | I właśnie mnie tak zastanawia, skąd tacy "rumuni" mają tyle kasy na takie auta? |
moze nie rumuni a cyganie. Znam sie z Cyganem i powiem Ci ze ma kasy jak lodu. Nawet prawa jazdy nie ma (jak go policja zatrzyma to nie ma "niebieskiego" ktory by nie wział chociazby tysiaka w kieszeń). A skad mają? A zgadnij... |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 11-05-2007, 15:15
|
|
|
Pewnie z Alaski lub Bieguna sprowadzają? |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
avenger85
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 571 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 11-05-2007, 16:06
|
|
|
gościa który siedział za kółkiem nawet nie ma co komentować ...
za to ta betka jest ciekawa na bank jakiś składak z dwóch innych aut ... bo seryjne auto po prostu NIE MA prawa tak się rozlecieć przy uderzeniu w cokolwiek a tu gościowi centralnie odpadła "dupa" ... kolejny przykład wizualnie "luksusowego" auta a w środku trup...
koleś z mojego bloku kupił sobie "fajne" bmw i chyba dał za nie z 1000zł
bo zawsze jak go widzę to pcha tą bete z kolegami ... a ja po prostu pękam ze śmiechu jak to widzę |
_________________ Fiat Tipo 2.0 8V |
|
|
|
|
RobertWroc
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 516 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 11-05-2007, 17:53
|
|
|
buraki i BMW,w zasadzie chyba beemy E 36 kupują osoby które na codzień liczą paski na dresie,ilość przeszyć na spodniach czy nity na czapkach,lub analizują kąt wygięcia daszka czapki.Poprostu BMW to element image.Bo raczej nie kieruja sie osiagami i itp.Dzisiaj tak dlaciekawości porównałem na gratce swoją dedrę i analogiczną bemkę.i co?
Różnica w cenie na kożyść Dedry ok 60%
w osiągach?
i tak BMW:
wersja silnikowa 318i
rodzaj silnika benzynowy
pojemność silnika (cm3) 1796
układ/ilość cylindrów R4
moc silnika (kW/KM) 83 / 113 przy 5500
max moment obrotowy (Nm) 162 przy 4250
stopień sprężania 8,8
wtrysk paliwa wielopunktowy
ilość zaworów na cylinder 2
turbo
prędkość maksymalna (km/h) 198
przyspieszenie (0-100km/h) 11,3
http://www.motofakty.pl/t...del=1047&typ=76
i DEDRA:
wersja silnikowa 1.8
rodzaj silnika benzyna
pojemność silnika (cm3) 1747
układ/ilość cylindrów rzędowy / 4
moc silnika (kW/KM) 96/131/6300
max moment obrotowy (Nm) 164/4300
stopień sprężania 10,3
prędkość maksymalna (km/h) 200
przyspieszenie (0-100km/h) 9,4
http://www.motofakty.pl/t...el=119&typ=3470
a jednak jakoś nie słyszy się ze kierowcy włochów do bandyci i inne, ba mało tego gdzieś kiedyś spotkałem badania statystyczne wg których kierowy Fiatóew są najkulturalniejsi ze wszystkich.
w podobnej cenie a o osiągach wręcz miażdżacych i BMW i inne można kupić Audi V8, 300KM.
Więc bemki to boprostu wybór,wybór charakteru,osobowości,szpan,pragnienie błyśnięcia "mam BMkę,jestem kimś i wszystkim na drodze to udowodnię" nawet jżelit a bemka ma się rozpaść na dwie ,nawet jeżeli ma ona 20 lat i pali kedy chce a chce zadko-nie ważne TO JEST BMW.
Bo jak pokazuje powyższy przykłąd-bemka nie jest ani najszybsza,ani niezawodna,ani nawet super wygodna.Ale ma ten znaczek.Ten szpan...
Wow ale zaraz mnie zjedza!!!!!! |
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
Jest Alfa Romeo 156 1.8TS |
|
|
|
|
William
|
Wysłany: 11-05-2007, 19:08
|
|
|
RobertWroc napisał/a: | Wow ale zaraz mnie zjedza!!!!!! |
Spokojnie :] Masz rację :] Nie zjadą
Cytat: | za to ta betka jest ciekawa na bank jakiś składak z dwóch innych aut |
Nie prawda. Czytaj 9 postów wyżej. E36 przed liftingiem, to konstrukcyjna porażka. Widzę po raz setny E36 w takim rozkładzie. Naocznie x 3 (jeździłem przez kilka lat w Pogotowiu Ratunkowym). |
|
|
|
|
KRT
|
Wysłany: 12-05-2007, 07:49
|
|
|
polansky napisał/a: | Jak mam czasem zły dzień to specjalnie takich podpuszczam żeby się mi ryli a potem ich blokuję |
Polansky mnie już znasz to jak mnie zobaczysz to weż mnie nieblokuj bo ja też tak se jeżdże bezprzepisowo oczywiście nieprzejeżdżam przez pas do skrety w prawo jadąc prosto bo zawsze sie gdzieś wepchne |
|
|
|
|
polansky
|
Wysłany: 12-05-2007, 10:43
|
|
|
KRT napisał/a: | Polansky mnie już znasz to jak mnie zobaczysz to weż mnie nieblokuj bo ja też tak se jeżdże bezprzepisowo oczywiście nieprzejeżdżam przez pas do skrety w prawo jadąc prosto bo zawsze sie gdzieś wepchne |
Ja przy okazji "zabawy" szukam chętnego wśród takich cwaniaków, który mi zafunduje klepanie prawego przedniego błotnika Bo dla mnie jest to zbyt błaha rzecz żeby od razu cały błotnik robić, a jak ktoś mi zafunduje to czemu nie
No, ale KRT od swojego przecież nie będę brał |
|
|
|
|
|
|
|