|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
jak rozebrać tapicerke z dzwi |
Autor |
Wiadomość |
tomi.33
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-06-2009, 10:50 jak rozebrać tapicerke z dzwi
|
|
|
Witam kolegów mam pytanko mam elektryczne szyby akurat jedna porostu przy podnoszeniu kładzie się na bok ale mam problem odkręciłem kilka śrubek jakie są w drzwiach ale nie wiem tez jak dostać sie do raczki zęby ja jeszcze odkręcić bo trzyma w jednym miejscu a nie widzę żadnej śrubki możne ktoś podpowie co i jak dzięki |
|
|
|
|
polansky
Pomógł: 20 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1007 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 30-06-2009, 11:49
|
|
|
Rączka jest z dwóch części. Musisz podważyć tą zewnętrzną (najlepiej zacznij u góry w okolicy przełącznika do szyb jakimś płaskim śrubokrętem musisz podważyć tą "zewnętrzną" część rączki - ona cała jest zamocowana na zatrzaskach) i w drugim miejscu np. na dole. Potem szarpnij, ale z czuciem żeby nie połamać tych zatrzasków i masz już dostęp do śrub mocujących drugą część uchwytu. |
_________________ Traktuj innych tak, jak byś chciał żeby Ciebie traktowano
|
|
|
|
|
|
tomi.33
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-06-2009, 21:15
|
|
|
polansky, dzięki kolego jutro będę się męczył |
|
|
|
|
badalice
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-07-2009, 00:45
|
|
|
Jest o tym pdf |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|