|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
uszczelka |
Autor |
Wiadomość |
kleju
|
Wysłany: 14-01-2005, 08:16 uszczelka
|
|
|
hej!
czy ktos wie ile kosztuje uszczelka- ta przy dachu miedzy drzwiami a dachem? zauwazylem, ze od polowy przednich drzwi do konca tylnych nie mam tej uszczelki w ogole! Dlatego pewnie mi tas swiszczy w aucie! ;-)
Kleju |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 14-01-2005, 14:06 Re: uszczelka
|
|
|
kleju napisał/a: | hej!
czy ktos wie ile kosztuje uszczelka- ta przy dachu miedzy drzwiami a dachem? zauwazylem, ze od polowy przednich drzwi do konca tylnych nie mam tej uszczelki w ogole! Dlatego pewnie mi tas swiszczy w aucie! ;-)
Kleju |
Dołączam się z pytaniem w jakich cenach są uszczelki dzwi przednich ja mam też wytarte w miejscu przy szybie przedniej między słupkiem od szyby a dzwiami i wytarte on nóg na dole przy progu . |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
Jagi
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 252 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-01-2005, 14:26 Re: uszczelka
|
|
|
kleju napisał/a: | Dlatego pewnie mi tas swiszczy w aucie! ;-)
Kleju |
Eee mi świszczy spod anteny jak szybko jade bo nie dokreciłem jej zbyt mocno, ale woda sie nie dostaje |
_________________ KIA Clarus 1.8 SLX DOHC |
|
|
|
|
Robert-k
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-09-2006, 21:18
|
|
|
Spróbój na allegro wyślij pare meili może ktoś ma
Wejdż tesz na nasze forum -sklep-sprzedam powodzenia |
|
|
|
|
thaas
Wiek: 44 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 35 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 27-10-2006, 13:54
|
|
|
czy ktoś może dowiadywał się o ceny i dostępność uszczelek drzwiowych do tipo, zwłaszcza dzwi przednich, strasznie mi świszcze z nich gdyż są już podeformowane. pozdrawiam |
|
|
|
|
Basteq
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 115 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 07-11-2006, 14:53
|
|
|
"Do postu powyżej"
Też szukam takich uszczelek ale do Tempry!! |
|
|
|
|
Krzysztof A.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2006 Posty: 100 Skąd: Jędrzejów
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 08-11-2006, 11:34
|
|
|
Z tego co ja sie orientowałem to komplet uszczelek (4 sztuki) fabrycznych kosztuje ok 600-700 pln.Nie ma chyba zamienników do Tipo.Ale może ktoś inny bedzie miał więcej szczęscia i znajdzie cos. |
|
|
|
|
thaas
Wiek: 44 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 35 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 16-11-2006, 09:26
|
|
|
że kufa mac ileee???? toż to rozbój w biały dzień, ocipieli z tymi cenami?? i pomyślec ze ciotce do malucha kupiłem listwy boczne drzwiowe(komplet 6 sztuk) za 24 pln...
kiedyś na allegro widziałem kolesia, który sprzedawał uszczelki na metry o różnych profilach z przeznaczeniem do samochodów właśnie..... tylko że nie mogę tego już odnaleźć |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|